Terese Aspfors

terese-aspforsHei! Nimeni on Terese, mutta kavereitani kutsuu minut Tessuksi. Olen koulutukseltani merkonomi ja ammatiltani kiinteistönvälittäjä. Tutustuin kiinteistöalaan jo opintojeni aikana, jolloin kiinnostus tätä työtä kohtaan todella heräsi. LKV-tutkinnon suorittaneena voin sanoa, että tämä on vaativa ala. Tasapainoksi haastavalle työlle, liikunta on minulle sopiva tapa rentoutua.

Jo pienestä lähtien olen ollut kiinnostunut taiteesta, matematiikasta ja kielistä. Nyt huomaan, että siitä on ollut hyötyä. Oppiakseni entistä paremmin suomenkieltä, muutin Kokkolaan. Löysin myös itselleni suomenkielisen miehen, joka vielä vauhditti kielen oppimista. Kaikella on tarkoituksensa, kuten sanotaan.

Hyvänä työntekijänä pyrin siihen, että tiedän miltä asiakkaistani tuntuu, kun he ostavat, vuokraavat tai myyvät asuntoa. Olen itsekin kokenut kaikki nämä asiat. Pidän työskentelyä ryhmässä ja olen sitä mieltä, että yhteistyöllä pääsemme parempaan lopputulokseen! Asunto Björndahlilla olen saanut käyttööni parhaat työkalut onnistuakseni työssäni mahdollisimman hyvin ja nimenomaan hyvän yhteistyöhengen ansiosta olen kannustettu ylittämään rajani ja saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen.

Pienenä halusin olla “magee muusikko”, mutta nykyään haluan olla kiva ja ainutlaatuinen ihminen. Luonteeltani olen ystävällinen, järjestelmällinen ja avulias, enkä koskaan jättäisi kaveria pulaan. Vahva luonteenpiirteeni on jääräpäisyys, minkä avulla pääsen tavoitteisiini.

Tavoitteeni elämässäni on joskus juosta maraton, matkustaa maailman ympäri ja auttaa ihmisiä löytää unelmiensa kodin! “Pirauta” minulle eiköhän me unelmienne koti yhdessä löydetä.