Hyrebostäder i Vasa & område

Katuosoite tai postinumero
Asuinpinta-ala
-

Neliöhinta
-

Rakennusvuosi
-

Kohteet, joissa on
Sauna
Parveke
Hissi

Kohde julkaistu

Hittade objekt 2, visade 1-2

Viestikatu 2 B, 65320 Vaasa

kerrostalo, 64.0m2
2 H/R + K + S/B + parveke / balkong

765,00 € / kk

Bekanta dig

Pitkäkatu 46 A, 65100 Vaasa

kerrostalo, 32.0m2
1 h + k + parveke + sauna

560,00 € / kk

Bekanta dig


Kaj Björndahl

LKV,RKM,LVV,TJ

010 440 2601

kaj@asuntobjorndahl.fiSmidiga bostadsköp!Tänker Du sälja Din bostad?

Visste Du att Du med vår hjälp får upp till 10% mera för Din bostad!
Ring 010 440 2600010 440 2600 eller lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!


Hyrebostäder i Vasa & område

Asunto Björndahl tuntee ja välittää Vaasan vuokra-asunnot. Jos suunnitelmissasi on asunnon vuokraus Vaasassa, olet tullut oikeaan paikkaan oikealle sivustolle. Vuokra-asunnot Vaasa -sivultamme näet kaikki välittämämme vapaat vuokra-asunnot Vaasan alueella. Voit rajata hakutuloksia kriteeriesi mukaan. Asunto Björndahl Oy LKV välittää vuokra-asuntoja järjellä ja sydämellä!

Asunto Björndahl tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot vuokralla asumiseen Vaasassa. Sivuiltamme löydät kaikki mahdolliset vuokrattavat asunnot kuten omakotitalot, rivitalot, yksiöt, kaksiot ja kolmiot kerrostalohuoneistoista tarpeesi ja toiveidesi mukaan. Etsitpä sitten asuntoa isommalle perheelle tai ensimmäistä omaa kotia yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintojaan aloittavalle opiskelijalle, me haluamme auttaa ja meitä on aina helppo lähestyä. Katso sinua kiinnostavat vapaat vuokra-asunnot Vaasassa ja pyydä esittely välittäjältämme.

Me tiedämme, mistä, miten ja millä hinnalla vuokrataan asunto Vaasassa. Meille on sydämen asia löytää sinulle vuokrakoti Vaasasta. Ystävällisen palvelun Asunto Björndahl Oy LKV välittää.