Martti
» Raija Kangas (12)

Kiitos vielä hyvin sujuneista kaupoista. Hyvää kesää!

Miro

Olen erittäin tyytyväinen Asunto Björndahlin Mikon palveluun. Asenne oli heti alusta lähtien se että asunto myydään ei esitellä ja niin Mikko tekikin nopeasti ja hyvällä hinnalla.

Mikael, Saija et tytöt
» Raija Kangas (12)

Olimme nyt viikonloppuna mökillä koko perhe isovanhempien kera viettämässä pyhäinpäivää ja nautimme suunnattomasti olostamme. Mökki ja koko pihapiiri rantoineen ovat juuri sellaiset kun olemme vuosia haaveilleet. Kävimmepä jopa uimassa puhtaassa Enojärvessä (saunasta toki). Eli tuhannesti kiitoksia vielä kerran sinulle Raija,että hoksasit ehdottaa ​tätä​ mökkiä meille. Tulemme varmasti nauttimaan siitä tulevinakin vuosina! Samalla haluan kiittää sinua siitä, että huolehdit poikkeuksellisen hyvin kaikista kauppaan liittyneistä kuvioista ja vielä näin jälkikäteenkin olet kiinnostunut asiakkaistasi. Siitä sinulle iso sydän! Koko perheemme puolesta haluan toivottaa sinulle ja edustamallesi yritykselle Asunto Björndahlille mukavaa loppuvuotta, joulun odotusta ja menestyksekästä uutta vuotta 2016!

Mirja ja Hannu
» Raija Kangas (12)

Suosittelemme Asunto Björndahlin Raija Kangas aktiivisena ja osaavana välittäjänä. Talomme myynti ja asunto-osakkeen osto sujuivat hienosti, kaikki sovitut aikataulut pitivät ja kaikki paperityöt hoidettiin puolestamme. Meidän myyjinä/ostajina tarvitsi vain allekirjoittaa kauppakirjat.

Tiina
» Raija Kangas (12)

K​iitos tehokkaasta välitystyöstä! Olin ymmärtänyt, että tilanne olisi Viitasaarella huono ellei toivoton, mutta nopeasti se lapsuudenkoti menikin kaupaksi. Mukavaa alkavaa syksyä!

Tomi Visuri

Asuntoni myynti tuli ajankohtaiseksi syksyllä 2014. Kotikunnan vaihto oli edessä. Miettin hetken mitä väyliä käyttäen asuntoani kauppaan. Laitoin itse ilmoituksen internettiin, josta ilmoitukseni huomattuaan Asunto Björndahl otti yhteyttä ja tarjosi auttavaa kättään. Sain muitakin välitystarjouksia, mutta tapaaminen välittäjän kanssa vakuutti minut valitsemaan Asunto Björndahlin. Homma laitettiin rullamaan völittömästi. Ensimmäisessä tapaamisessa sovittiin jo ensimmäinen näyttö, jota seurasi melkein perään toinen näyttö. Asunto herätti kiinnostusta, joten usko asunnon myyntiin oli kova. Asunto myytiin n. 3vk:n kuluttua ensimmäisestä näytöstä. Välittäjä todellakin näki vaivaa ja halusi hoitaa homman kotiin. Kiitos siitä. Asunto Björdahl VÄLITTÄÄ todellakin, myös ihmisistä. Asunnon myynnin jälkeen olen edelleenkin heille asiakas ja ihminen, vaikkakin en tällä hetkellä "asiakkaaana" olekaan. Jatkossa olen kun tarve palveluita vaatii. Ja tarinani on kuullut jo aika moni, joka omaa kotia kaipailee, tai on omaansa myymässä. Haluaisin antaa Teille vielä palautteen näin kirjallisessa muodossa. Kiitos Teille vielä tuhat ja yksi kertaa!

Heikki
» Raija Kangas (12)

Asunto Björndahlin Raija Kangas myi meidän kesämökin Pihtiputaalla huhtikuussa 2015. Toiminta rivakkaa ja tuloksellista. Kaikki lupaukset piti ja asiakasyhteydet ystävällisiä. Kouluarvosana 10.

Jaakko ja Miina
» Raija Kangas (12)

Olemme erittäin tyytyväisiä Asunto Björndahliin ja välittäjä Raija Kankaaseen. Saimme ensiasunnon ostajina paljon tukea sekä hyvää, asiantuntevaa ja lämminhenkistä palvelua koko prosessin ajan.

Leena

Mikko Asunto Björndahlilla myi asuntoni nopeasti ja sovittuun (täyteen hintaan) parin viikon aikana. Erittäin aktiivista myyntiä. Ylivoimaisesti parasta välittämistä mihin olen törmännyt. En ikinä uskonut että tuollainen hinta olisi mahdollista. Olin todella tyytyväinen tähän palveluun, kiitos.

Marjo
» Raija Kangas (12)

Kiitos erittäin hyvästä välitystyöstä, suosittelemme teitä kaikille välitystä tarvitseville.

Petri

Mielestäni palvelu oli oikein hyvää ja osaavaa. Hintakin asettui ajattelemalleni tasolle kohtuullisessa ajassa (taloustilanteen huomioonottaen), että kokonaisuutena olin oikein tyytyväinen lopputulokseen ja miten siihen päästiin.

Merja ja Marko
» Raija Kangas (12)

Terveiset täältä Kolimajärven rannalta. Mökki on aivan ihana hiekkarantoineen, ja kiireestä huolimatta olemme onnistuneet ollemaan täällä joka viikonloppu. Kiitos vielä kerran hienosti hoidetuista kaupoista :)

Leena ja Rauno
» Raija Kangas (12)

Kiitos vielä siitä tonttivinkistä jonka annoit, kun oltiin Kivijärvellä. Homma on jo edennyt tosi lujaa ja nyt voidaan jo muuttaa siihen tupapuoleen, sauna on vielä vaiheessa. Paikka on maisemaltaan mitä parhain, tämmöisiä paikkoja ei tullut kertaakaan vastaan kun mökkipaikkaa haettiin. Oli todella mukavaa asioida kanssasi Raija / Asunto Björndahl Oy.

Jari Siili
» Raija Kangas (12)

Kiitos vielä kerran onnistuneista talokaupoista (Vahanka, Vehkaperä).

Tyytyväiset asiakkaat. Marjatta ja Pentti

Asunto Björndahl Oy tuli meille eteen tuttavien kautta kun asunnonvaihto oli mahdollista tuttujen maastamuuton vuoksi ja aikaa oli vain yksi viikko heidän asunnon kohdalla.Meillä oli oma asunto ja se piti saada myytyä vajaassa viikossa että uusi kohteemme kauppa saatiin toteutettua.Muhonen otti asian hoitoonsa,kauppa oli valmiina jo ennen kuin esittelyjä edes pidettiin. Tämä oli todellinen taidonnäyte johon emme edes uskoneet alkuunkaan kun kyse oli muutamasta päivästä saada asuntomme kaupaksi. Täten haluamme suositella Asunto Björndahl Oy,n asunnonvälitystä todella ammattimaisesta,hyvästä ja ystävällisestä täydellisestä palvelusta.

Teija

Olin todella tyytyväinen myyntiaktiivisuuteen, tuntui todella että asuntoa myytiin, eikä vain laitettu ilmoitusta lehteen ja odotettu mitä tapahtuu. Kommunikaatio toimi erinomaisesti, tiesin kaiken aikaa mitä tapahtui ja varsinkin se että soitettiin aina näytön jälkeen ja kerrottiin kuulumiset niistä. Asuntokauppa syntyi nopeasti ja kivuttomasti. Kiitos Asunto Björndahlin Mikolle ja erinomaista, kaupallista jatkoa:)

Anneli ja Ahti
» Raija Kangas (12)

Hei Raija, sydänlämpöiset kiitokset Sinulle kotimme välittämisestä! Sana välittäminen minulle lappilaisena tarkoittaa kahta asiaa: 1. välittää=huomioida,tykätä, 2.välittää , olla välikätenä, apuna... On ollut todella miellyttävää asioida kanssasi! Ja mikä parasta: kaupat syntyivät! Meille nyt ratkaisu myydä koti, tuntuu todella hyvältä, vaikka onhan tämä muuttaminen aika kova prosessi tämän ikäiselle! Mutta vierivät kivet eivät sammaloidu, nyt jos koskaan on aika muutokselle! Olet omalla alallasi: herätät luottamusta, olet positiivinen, innostava, iloinen, pirteä, osaat esitellä toisen kodin parhaat puolet katsojalle ja tietenkin hallitset kaiken, mitä tällaiseen välittämiseen kuuluu. Minusta on tuntunut turvalliselle, oletan, että myös ostaja on koke nut samoin. Hyvää kevättä ja jatkossakin positiivisia tuloksia työssäsi!

Kalle Mäkelä
» Raija Kangas (12)

Suosittelen lämpimästi Asunto Björndahlin Raija Kangasta hoitamaan asuntonne myyntiä. Raija Kangas on hyvin luotettava, ammattitaitoinen ja erityisen miellyttävä työssään. Kaikki sujui todella vaivattomasti ilman viivytyksiä ja Raija Kangas piti myyjän koko ajan hyvin tilanteen tasalla.

- Asiallista välitystoimintaa.

Merja Lahdenperä ja Lasse Hjerp / Ylivieska

Talokaupat, niin uuden kodin ostamisen kuin entisen osakkeen myynnin, saimme päätökseen 26.4.2013, jolloin saimme avaimet uuteen kotiimme rahojen siirryttyä ostajilta myyjille. Nyt muuttaminen jatkuu kiivaana, jotta osakkeemme ostaja pääsee myös muuttamaan uuteen kotiinsa. Olimme ihastelleet Asunto Björndahlin nettisivuilla Ylivieskan Kaisaniemessä olevaa, täysin pintaremontoitua omakotitaloa kauan. Käytyämme pankissa ja lainalupauksen saatuamme marssimme suoraan Asunto Björndahlille, jossa meidät otettiin oikein ystävällisesti vastaan. Jo ensivaikutelma oli sellainen, että tunsimme olevamme tärkeitä, arvostettuja asiakkaita, joiden asuntotarpeisiin tahdottiin kovasti vastata. Pääsimme heti katsomaan unelmiemme omakotitaloa, jonne tänään veimme ensimmäiset muuttokuormat. Asuntoa meille lähti esittelemään Mika Ilomäki. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme myyntineuvottelijaksi Mika Ilomäen. Meille ei sovi myyntitekniikka, jossa myyntikohdetta ikään kuin myydään väkisellä, "tuputetaan tuputtamalla". Mikalla on taito luoda unelmia ja tunnelmia, joissa asiakas näkee itsensä asumassa esiteltävässä myyntikohteessa, mutta sellainen turhanpäiväinen ja ahdistava kohteen "tyrkyttäminen" ei kuuluu hänen tapaansa myydä kohdetta. Asiakkalla on siis lupa käyttää omaa ajatteluaan ja harkintaansa, onhan kyse isoista asioista, joita koskevat päätökset tulee asiakkaan saada tehdä kaikessa rauhassa, omaan tahtiinsa ilman, että välittäjä "tinkaa ja tinkaa" päätöstä. Mielestämme Mika on todella asiakaspalvelullinen, helposti lähestyttävä ja erittäin positiivinen, ystävällinen, huumorintajuinen. Hän ei nouse asiakkaan yläpuolelle, vaan seisoo samalla viivalla. Mika Ilomäen kautta osakkeemme meni kaupaksi reilussa parissa viikossa! Aivan uskomatonta! Tokihan aluksi välityspalkkion summa (prosenttiosuus) "kirpaisi", mutta näin jälkeenpäin voi vain todeta, että hyvästä, nopesta ja tehokkaasta palvelusta kannattaa maksaa. Mika, sinulla on varmasti huikea tulevaisuus edessäsi kiinteistönvälitysalalla, joten vapise Kaisa Liski! Mikäli tulevaisuudessa tarvitsemme kiinteistövälittäjän palveluita, valintamme on ehdottomasti Asunto Björndahl. Tulemme myös lämpimästä suosittelemaan Björndahlia läheisillemme ja tuttavillemme. Menestystä Mika Ilomäelle ja koko Asunto Björndahlille toivottaen, erittäin laadukkaasta palvelusta kiittäen

Kaija Silvennoinen

Palvelu: -Asiantuntevaa sekä innostavaa -Asiakasta kuunneltiin ja neuvottiin todella hyvin ja kysymyksiin vastattiin nopeasti Kokonaisuudessaan sain todella hyvää palvelua. Kiitos Tereselle ja Mikaelille! :)

Pia ja Tom Prest, Kokkola

Suuret kiitokset Jörrille ja Mikaelille hyvin hoidetusta talokaupasta! Piditte meidät hyvin ajantasalla asioista ja palvelu oli ystävällistä, osaavaa ja luotettavaa!

Tapio Tolonen ja Marjo Nahkala, Alavieska

Asunto oli ensin toisella välittäjällä 8kk myynnissä mutta Asunto Björndahlin tiimi löysi ostajan välittömästi kun teimme heidän kanssaan sopimuksen. Olimme todella iloisia ja tyytyväisiä nopeaan ja ystävälliseen palveluun. Voimme suositella lämpimästi!

Eira ja Kalevi Skantsi

Olemme todella tyytyväisiä Asunto Björndahlin palveluun.

Pentti Salminen ja Raili Kuosa / Kokkola

Kiitos sinulle ja tiimillesi siitä, että avustitte asunto-osakkeen myynnissä. Nyt projekti on saatu onnistuneesti maaliin.

Camilla Nykvist och Nina Höglund

Försäljningen gick snabbt och smidigt. Tack!

Jarmo Syrjälä

Minä Välitän, tuo Asunto Björndahlin slogan, kertoo tietenkin siitä perustehtävästä. Mutta tarkemmin ajateltuna se on paljon moniulotteisempi. Tärkeää on tietenkin saada mahdollisimman nopeasti kohteet liikkumaan, mutta niin että siitä jää osapuolille hyvä mieli. "Minä Välitän". Oli aikanaan tilanne, kun rivitalo piti vaihtaa omakotitaloon. Kaj Björndahl etsi meille, toiveiden mukaan, tuon omakotitalon ja otti rivitalohuoneistomme myyntiin. Siltävaralta että rivitalohuoneistomme ei menisikään kaupaksi, teki Kaj laskelmat sen vuokraamisesta ja lupasi hoitaa kaikki siihen liittyvät toimenpiteet. "Minä Välitän". Talon kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen, en päässyt nauttimaan rivitalon vuokratulosta, kun sekin jo myytiin. Kaikki tapahtui niin nopeasti ja jouhevasti, että todella välitettiin. Kun asialla on ammattilainen, voi välittäminen olla sitä todellista ja monitahoista.

Jouko Paananen/Reisjärvi

Voin lämpimästi suositella Asunto Björndahlia ja Maria. Kiinteistö myytiin parissa viikossa ja asian hoitaminen sujui hyvin ja ammattimaisesti, olemme kaikki asianosaiset erittäin tyytyväisiä. Kiitos!

Esko Ansamaa/Ylivieska

Mari oli hyvin asiassa mukana, tiedotti tapahtumista aktiivisesti ja muutenkin homma hoitui nopeasti ja vaivattomasti; tuloksena oli tyytyväinen myyjä sekä ostaja.

Thomas Spikbacka/Kronoby

Vi sålde vår villa med hjälp av budgivning. Det fungerade utmärkt!

Timo Koski/Pietarsaari

Talo oli kauan myynnissä muilla välittäjilla. Vein sen Asunto Björndahlille ja Jonatan möi sen tarjouskauppa-menetelmällä alle kuukaudessa. Hienot kuvat ja hyvä asiakaspalvelu on ylitse muiden! Suosittelen!

Ulf Sundström

Olen erittäin tyytyväinen palveluihinne! Nopeaa ja ahkeraa toimintaa. Suosittelen lämpimästi.

Tuula ja Jukka Keto

Vanhan talon myynti ja uuden osto sujui todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Olette todella rautaisen ammattitaidon omaava tiimi.

Märta Lindh Sverige

Vi vill tacka för ett korrekt och gott arbete

Haluamme kiittää hyvästä työstä

Märta Lindh Sverige