Myytävät maatilat

Katuosoite tai postinumero
Asuinpinta-ala
-

Huonemäärä
Neliöhinta
-

Hoitovastike
-

Rakennusvuosi
-

Tontin omistus
Oma
Vuokra
Molemmat

Tontin pinta-ala
-

Lämmitysmuoto
Kohteet, joissa on
Sauna
Parveke
Hissi

Kohde julkaistu

Kohteita löytyi 1, esillä 1-1

Tallitie 21, 68620 Pietarsaari

maatila, 600.0m2, 2007
Stall med 18 hästboxar, höförråd mm. / Talli 18 hevoskarsina, heinävarasto jne

245 000,00 €

Tutustu kohteeseen


Jori Björndahl

Kiinteistönvälittäjä LKV

010-440 2617 / 040-708 4425

jori@asuntobjorndahl.fi

Kaj Björndahl

LKV,RKM,LVV,TJ

010 440 2601

kaj@asuntobjorndahl.fiTeemme asunnon ostamisesta vaivatontaOletko myymässä asuntoa?

Tiesitkö, että saat avullamme jopa 10% paremman hinnan asunnostasi?
Soita 010 440 2600010 440 2600 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!


Myytävät maatilat

Onko mielessä ikioma maatila? Asunto Björndahlin kotisivuilta löydät myytävät maatilat nopeasti ja helposti ja voit rajata maatilat esimerkiksi sijainnin mukaan. Katso löytyykö sivuiltamme oikea maatila juuri sinulle ja ota tarvittaessa yhteyttä välittäjäämme henkilökohtaista esittelyä varten. Asunto Björndahl Oy LKV välittää järjellä ja sydämellä!

Selaa Asunto Björndahlin valikoimaa ja katso onko meillä myytävänä maatila juuri sinulle tai kerro meille millainen maatila sinulla on haussa. Etsimme mielellämme sinulle sopivat myytävät maa- ja metsätilat alueella Kokkola, Vaasa, Pietarsaari jne. Me todennäköisesti tiedämme, jos jossain on sinulle sopiva maatila myynnissä.

Suomalainen maaseutu koostuu käytännössä maatiloista. Kaikilla tiloilla ei tänä päivänä kuitenkaan harjoiteta enää maataloutta, karjataloutta tai metsätaloutta. Monet vanhat maatilat ovat esimerkiksi vapaa-ajankäytössä. Maatilaa ei tänä päivänä enää edes välttämättä myydä kokonaisuutena, vaan pellot, metsä ja rakennukset tontteineen myydään erikseen. Siksi maatilan myynti vaatii asiantuntijan apua ja erikoisosaamista. Esimerkiksi lainsäädännön tunteminen kaupan eri vaiheista on tärkeää, jotta kaupanteko on turvallista kaikille osapuolille.

Meillä on hyvät verkostot, kova ammattitaito ja sydän pelissä. Sen takia uskomme, että voimme löytää juuri sopivat maatilat kaikille niille, jotka etsivät omaa rauhaa tai viljelypalstaa maaseudulta. Meiltä on helppo ostaa ja meidän kanssamme on helppo myydä.