Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Vuokra-Asunnot Kristiinankaupunki | Asunto Björndahl Oy LKV

Tee vuokrahakemus

Täytä vähintään nimesi sekä puhelinnumerosi ja/tai s-posti osoitteesi.


Hakijan tiedot

Suku- ja etunimet*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Nykyinen katuosoite
Postinro ja toimipaikka
Työ-/opiskelupaikka
Syntymäaika
Ammatti
Maksuhäiriöitä*
Ei Kyllä

Nykyisen vuokranantajan tiedot

Vuokranantajan nimi
Puhelinnumero

Asuntotoivomukset

Talotyyppi
Kerrostalo Rivi- tai paritalo Omakotitalo
Huoneistotyyppi
Yksiö Kaksio Kolmio Neliö
Kaupunki
Kaupunginosa
Muuttopäivä

Asunnon koko
m2 - m2
Asunnon vuokra
-
Muita toivomuksia

Oletko myymässä?
Pyydä nopeaa ja tarkkaa arviointia!

Oletko myymässä?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. Saat nopean ja tarkan arvioinnin.

Vuokra-asunnot Kristiinankaupunki

Katuosoite tai postinumero
Asuinpinta-ala
-

Neliöhinta
-

Rakennusvuosi
-

Kohteet, joissa on
Sauna
Parveke
Hissi

Kohde julkaistu

Kohteita ei löytynyt hakuehdoilla.


Etsitkö vuokra-asuntoa? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Sivuiltamme löydät kaikki tällä hetkellä kauttamme vuokrattavat asunnot kuten omakotitalot, rivitalot ja kerrostalohuoneistot. Asunto Björndahl Oy LKV välittää vuokra-asuntoja järjellä ja sydämellä.

Olemme täällä Sinua varten – katso Sinua kiinnostavat vapaana olevat vuokra-asunnot ja täytä asuntokohtainen hakulomake. Otamme Sinuun yhteyttä ja sovimme jatkosta eli henkilökohtaisesta tapaamisesta ja asunnon esittelystä.


Eikö sopivaa asuntoa löytynyt?

Mikäli Sinua kiinnostavaa vuokra-asuntoa ei ole tällä hetkellä vapaana jätä avoin hakemus.
Otamme Sinuun yhteyttä kun kuvaukseesi sopiva asunto vapautuu!

Tee vuokrahakemus

Vuokra-asunnot Kristiinankaupunki

Oliko suunnitelmissasi asunnon vuokraus Kristiinankaupungista? Todennäköisesti olet tullut oikeaan paikkaan oikealle sivustolle. Asunto Björndahl tuntee ja välittää Kristiinankaupungin ja Kaskisten vuokra-asunnot. Vuokra-asunnot Kristiinankaupunki -sivultamme näet kaikki välittämämme vapaat vuokra-asunnot Kristiinankaupungissa ja lähialueella kuten Kaskinen. Tervetuloa! Rajaa hakutuloksia toiveidesi mukaan ja me listaamme nopeasti tarjolla olevat asunnot.

Asunto Björndahlilta löydät monipuoliset vaihtoehdot vuokralla asumiseen Kristiinankaupungissa. Sivuiltamme löydät kaikki mahdolliset vuokrattavat asunnot kuten omakotitalot, rivitalot, yksiöt, kaksiot ja kolmiot kerrostalohuoneistoista tarpeesi ja toiveidesi mukaan. Tarjontamme kattaa yleensä myös kaikki Kristiinankaupungin merkittävimmät asuinalueet kuten Antila, Leppäsalmi, Karhusalmi, Eteläpää, keskusta tai Itäpuoli.

Etsitpä sitten vuokra-asuntoa perheellesi kodiksi tai ensimmäistä kotia omilleen muuttavalle nuorelle, Kristiinankaupunki on kaunis, viihtyisä, idyllinen ja rauhallinen paikka myös vuokralla asumiseen ja myös yksityisillä markkinoilla on tarjolla kiinnostavia vuokra-asuntoja.

Me Asunto Björndahlilla haluamme auttaa ja meitä on aina helppo lähestyä. Katso sinua kiinnostavat vapaat vuokra-asunnot Kristiinankaupungin alueella ja pyydä esittely välittäjältämme. Esittelemme kohteen sinulle henkilökohtaisesti sinulle sopivaan aikaan.

Me tiedämme, mistä, miten ja millä hinnalla vuokrataan asunto Kristiinankaupungissa. Meille on sydämen asia löytää sinulle vuokra-asunto, josta voit tehdä itsellesi kodin. Ystävällisen palvelun Asunto Björndahl Oy LKV välittää.