Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Tietoa meistä

Tee vuokrahakemus

Täytä vähintään nimesi sekä puhelinnumerosi ja/tai s-posti osoitteesi.


Hakijan tiedot

Suku- ja etunimet*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Nykyinen katuosoite
Postinro ja toimipaikka
Työ-/opiskelupaikka
Syntymäaika
Ammatti
Maksuhäiriöitä*
Ei Kyllä

Nykyisen vuokranantajan tiedot

Vuokranantajan nimi
Puhelinnumero

Asuntotoivomukset

Talotyyppi
Kerrostalo Rivi- tai paritalo Omakotitalo
Huoneistotyyppi
Yksiö Kaksio Kolmio Neliö
Kaupunki
Kaupunginosa
Muuttopäivä

Asunnon koko
m2 - m2
Asunnon vuokra
-
Muita toivomuksia

Oletko myymässä?
Pyydä nopeaa ja tarkkaa arviointia!

Oletko myymässä?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. Saat nopean ja tarkan arvioinnin.

Tietoa meistä


Kaj, mikä on Asunto Björndahlin menestyksen salaisuus?


"Uskon että meillä menee hyvin, koska meillä on rakkaus ja intohimo tähän työhön ja palava halu onnistua. Jos sinulla on hauskaa, kova draivi ja ympäröit itsesi samankaltaisilla kollegoilla, niin sinulla on parhaat mahdollisuudet onnistua.

Meillä puhutaan paljon työstä tiedostaen sen, että teemme työtä enemmän ihmisten kanssa kuin asuntojen kanssa. Luottamus ja muut inhimilliset arvot ovat meille tärkeimmät. Kun saavutat asiakkaan luottamuksen ensimmäisessä kaupassa niin hän tulee aina takaisin. Suosituksen saaminen on kaikki kaikessa ja onnistuessasi erinomaisesti saat palautteen välittömästi.

Asiakkaittemme odotukset ovat hyvin korkeat, eivätkä he hyväksy virheitä tai puolinaisia suorituksia. Ammattitaitoamme ja persoonallisuuttamme arvioidaan koko ajan.

Kaikki nämä lähtökohdat työn vaatimukset ja älykkäät, osaavat ja vaativat asiakkaat tekevät tästä ammatista hyvin jännittävän. Ja jos on tuloshakuinen niinkuin minä, niin tulee nopeasti intohimo tehdä onnellisia asiakkaita. Jos haluaa menestyä on pidettävä ihmisistä.

On myös hienoa luoda sellaisia työpaikkoja mihin ihmiset rakastavat tulla ja joissa he haluavat antaa asiakkailleen parasta osaamistaan.

Olen ehdottomasti onnellisin kun näen yhä uudelleen, että kollegat rakastavat tehdä töitä kanssamme ja asiakkaat pitävät onnistumisemme maagisina."

TJ Kaj Björndahl

Asunto Björndahlin tapa toimia


1. Arvokkain resurssimme

Björndahl-välittäjä on sisäistänyt, että loistava tiimityömme on arvokkain resurssimme asiakkaamme tuloksen ja hyvinvoinnin kannalta. Björndahl-välittäjä ymmärtää, että hänen taitonsa, osaamisensa, tietonsa, ominaisuutensa ja kontaktinsa on myös ratkaisevan tärkeä loistavan tuloksen kannalta.

2. Kohtaamme kasvotusten

Björndahl-välittäjä kohtaa aina asiakkaansa kasvotusten, kun se vain on mahdollista. Meitä on aina helppo lähestyä.

3. Kiitollisuus

Björndahl-välittäjällä on kiitollinen asenne: ”mitä enemmän kiität sitä enemmän sinulla on mistä kiittää”. Björndahl-välittäjä on kiitollinen mahdollisuudesta palvella niitä, jotka ovat antaneet hänelle luottamuksensa ja uskoneet arvokkaimman omaisuutensa hänen käsiinsä.

4. Korkea moraali

Björndahl-välittäjä luo luottamusta ja arvostusta tekojensa kautta. Björndahl-välittäjä on lojaali ja luotettava. Puheet ja teot eivät ole ristiriidassa keskenään.

5. Omien taitojen jatkuva kehittäminen ja jalostaminen

Björndahl-välittäjä on erinomaisesti koulutettu ja hän ylläpitää, kehittää ja harjoittelee taitojansa jatkuvasti. Siksi hän saa kovassakin markkinatilanteessa parhaan hinnan, nopeasti, tehokkaasti ja ilman ongelmia.Hae meille töihin tai koulutukseen!

Tykkäätkö ihmisistä ja asunnoista? Nyt voit ryhtyä menestyväksi kiinteistönvälittäjäksi - jopa ilman aiempaa kokemusta!

Lue lisää