Vuokra-asunnot Kannus & Lestijokilaakso

Katuosoite tai postinumero
Asuinpinta-ala
-

Neliöhinta
-

Rakennusvuosi
-

Kohteet, joissa on
Sauna
Parveke
Hissi

Kohde julkaistu

Kohteita löytyi 1, esillä 1-1

Koivusaarenkuja 4 AS C, 69100 Kannus

rivitalo, 56.0m2
2h+k+sauna

450,00 € / kk

Tutustu kohteeseen


Kaj Björndahl

LKV,RKM,LVV,TJ

010 440 2601

kaj@asuntobjorndahl.fiTeemme asunnon ostamisesta vaivatontaOletko myymässä asuntoa?

Tiesitkö, että saat avullamme jopa 10% paremman hinnan asunnostasi?
Soita 010 440 2600010 440 2600 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!


Vuokra-asunnot Kannus & Lestijokilaakso

Asunto Björndahl tuntee ja välittää Kannuksen vuokra-asunnot. Jos suunnitelmissasi on asunnon vuokraus Kannuksessa, olet tullut oikeaan paikkaan oikealle sivustolle. Vuokra-asunnot Kannus -sivultamme näet kaikki välittämämme vapaat vuokra-asunnot Kannuksen alueella. Voit rajata hakutuloksia kriteeriesi mukaan. Asunto Björndahl Oy LKV välittää vuokra-asuntoja järjellä ja sydämellä!

Asunto Björndahl tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot vuokralla asumiseen Kannuksessa. Sivuiltamme löydät kaikki mahdolliset vuokrattavat asunnot kuten omakotitalot, rivitalot, yksiöt, kaksiot ja kolmiot kerrostalohuoneistoista tarpeesi ja toiveidesi mukaan. Etsitpä sitten asuntoa isommalle perheelle tai ensimmäistä kotia nuorelle, me haluamme auttaa ja meitä on aina helppo lähestyä. Katso sinua kiinnostavat vapaat vuokra-asunnot Kannuksessa ja pyydä esittely välittäjältämme.

Me tiedämme, mistä, miten ja millä hinnalla vuokrataan asunto Kannuksessa. Meille on sydämen asia löytää sinulle vuokrakoti Kannuksesta. Ystävällisen palvelun Asunto Björndahl Oy LKV välittää.