Vuokra-asunnot Kokkola & Kokkolan seutu

Katuosoite tai postinumero
Asuinpinta-ala
-

Neliöhinta
-

Rakennusvuosi
-

Kohteet, joissa on
Sauna
Parveke
Hissi

Kohde julkaistu

Kohteita löytyi 1, esillä 1-1

Hakatie 8, 67700 Kokkola

omakotitalo, 143.0m2, 1969
6h+k+kph+s

700,00 € / kk

Tutustu kohteeseen


Kaj Björndahl

LKV,RKM,LVV,TJ

010 440 2601

kaj@asuntobjorndahl.fiTeemme asunnon ostamisesta vaivatontaOletko myymässä asuntoa?

Tiesitkö, että saat avullamme jopa 10% paremman hinnan asunnostasi?
Soita 010 440 2600010 440 2600 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!


Vuokra-asunnot Kokkola & Kokkolan seutu

Asunto Björndahl tuntee ja välittää Kokkolan vuokra-asunnot. Jos suunnitelmissasi on asunnon vuokraus Kokkolassa, olet tullut oikeaan paikkaan oikealle sivustolle. Vuokra-asunnot Kokkola -sivultamme näet kaikki välittämämme vapaat vuokra-asunnot Kokkolan alueella. Voit rajata hakutuloksia kriteeriesi mukaan. Asunto Björndahl Oy LKV välittää vuokra-asuntoja järjellä ja sydämellä!

Asunto Björndahl tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot vuokralla asumiseen Kokkolassa. Sivuiltamme löydät kaikki mahdolliset vuokrattavat asunnot kuten omakotitalot, rivitalot, yksiöt, kaksiot ja kolmiot kerrostalohuoneistoista tarpeesi ja toiveidesi mukaan. Etsitpä sitten asuntoa isommalle perheelle tai ensimmäistä omaa kotia opiskelijalle, me haluamme auttaa ja meitä on aina helppo lähestyä. Katso sinua kiinnostavat vapaat vuokra-asunnot Kokkolassa ja pyydä esittely välittäjältämme.

Me tiedämme, mistä, miten ja millä hinnalla vuokrataan asunto Kokkolassa. Meille on sydämen asia löytää sinulle asunto, josta sinä voit tehdä itsellesi kodin. Ystävällisen palvelun Asunto Björndahl Oy LKV välittää unelmiesi vuokra-asunnot Kokkolassa.