Vuokra-asunnot Ylivieska & Kalajokilaakso

Katuosoite tai postinumero
Asuinpinta-ala
-

Neliöhinta
-

Rakennusvuosi
-

Kohteet, joissa on
Sauna
Parveke
Hissi

Kohde julkaistu

Kohteita löytyi 1, esillä 1-1

Nivalantie 679, 85820 Haapajärvi

omakotitalo, 120.0m2, 1900
4h+k+kph+wc

350,00 € / kk

Tutustu kohteeseen


Kaj Björndahl

LKV,RKM,LVV,TJ

010 440 2601

kaj@asuntobjorndahl.fiTeemme asunnon ostamisesta vaivatontaOletko myymässä asuntoa?

Tiesitkö, että saat avullamme jopa 10% paremman hinnan asunnostasi?
Soita 010 440 2600010 440 2600 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!


Vuokra-asunnot Ylivieska & Kalajokilaakso

Asunto Björndahl tuntee ja välittää Ylivieskan vuokra-asunnot. Jos suunnitelmissasi on asunnon vuokraus Ylivieskassa, olet tullut oikeaan paikkaan oikealle sivustolle. Vuokra-asunnot Ylivieska -sivultamme näet kaikki välittämämme vapaat vuokra-asunnot Ylivieskassa ja lähialueella. Voit rajata hakutuloksia kriteeriesi mukaan. Asunto Björndahl Oy LKV välittää vuokra-asuntoja järjellä ja sydämellä!

Asunto Björndahl tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot vuokralla asumiseen Ylivieskassa. Sivuiltamme löydät kaikki mahdolliset vuokrattavat asunnot kuten omakotitalot, rivitalot, yksiöt, kaksiot ja kolmiot kerrostalohuoneistoista tarpeesi ja toiveidesi mukaan. Etsitpä sitten vuokra-asuntoa isommalle perheelle tai ensimmäistä kotia nuorelle opiskelijalle, me haluamme auttaa ja meitä on aina helppo lähestyä. Katso sinua kiinnostavat vapaat vuokra-asunnot Ylivieskan alueella ja pyydä esittely välittäjältämme.

Me tiedämme, mistä, miten ja millä hinnalla vuokrataan asunto Ylivieskassa. Meille on sydämen asia löytää sinulle vuokra-asunto Ylivieskasta, jotta sinä saat itsellesi kodin. Ystävällisen palvelun Asunto Björndahl Oy LKV välittää.