Tee vuokrahakemus

Täytä vähintään nimesi sekä puhelinnumerosi ja/tai s-posti osoitteesi.


Hakijan tiedot

Suku- ja etunimet*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Nykyinen katuosoite
Postinro ja toimipaikka
Työ-/opiskelupaikka
Syntymäaika
Ammatti
Maksuhäiriöitä*
Ei Kyllä

Nykyisen vuokranantajan tiedot

Vuokranantajan nimi
Puhelinnumero

Asuntotoivomukset

Talotyyppi
Kerrostalo Rivi- tai paritalo Omakotitalo
Huoneistotyyppi
Yksiö Kaksio Kolmio Neliö
Kaupunki
Kaupunginosa
Muuttopäivä

Asunnon koko
m2 - m2
Asunnon vuokra
-
Muita toivomuksia

Oletko myymässä?
Pyydä nopeaa ja tarkkaa arviointia!

Oletko myymässä?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. Saat nopean ja tarkan arvioinnin.

Märaskärintie 111, 68550 Kokkola

Tarvitsetko helikopterin laskeutumispaikkaa?

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kokonaisuuteen Kokkolan rannikolle hyvien kulkuyhteyksien varrelle! Tila tarjoaa Sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden yrityksen virkitystoiminnalle ja mainiot mahdollisuudet matkailutoiminnalle. Rakennusoikeutta tilalla on runsaasti, yhteensä 2500 m2, ja esimerkiksi venehallin purkamisella mahdollistetaan rantatalojen uudisrakentaminen. Tilan katseenvangitsija on vanha merilaitoksen vartiotorni, jonka ylin kerros luo henkeäsalpaavat maisemat jokaiseen ilmansuuntaan. Majoitusrakennuksesta löytyy useita makuuhuoneita oleskelutiloineen ja keittiötiloineen, joiden ansioista matkailutoiminta tai esimerkiksi leirikeskuksen ylläpito on mahdollista. Rannalta löytyy oma venesatama sekä laskeutumispaikka helikopterille. Tilalta löytyy runsaasti varastotilaa ja kokonaisuudessaan tunnelma alueella on sanoinkuvaamaton.

Rakennuksia tilalta löytyy yhteensä seitsemän, joista suurimpia ovat vartiorakennus, majoitusrakennus sekä venehalli. Varastoja tilalta löytyy kolme kappaletta sekä saunarakennus. Vartiorakennuksen kellaritiloista löytyy varastotiloja, ensimmäisestä, toisesta sekä kolmannesta kerroksesta majoitus- ja toimistotiloja sekä 4. kerroksesta lasitettu merivalvontatila, josta remontoimalla voi saada esimerkiksi kokous- tai ruokailuhuoneen. Vartiorakennuksen merivalvontatilan ympäri kiertää kävelysilta.

Majoitusrakennuksessa on useita makuuhuoneita, kaksi oleskelutilaa, keittiötila sekä kylpyhuone saunalla sekä pukeutumistiloilla. Remontilla rakennuksen voi jakaa kolmeen asuntoon, sekä uusi rantakaava mahdollistaa terassien ja saunojen rakentamisen myös rakennuksen pohjoiselle puolelle. Majoitusrakennuksessa sijaitsee alueen lämpökeskus.

Venehallin edustalta löytyy helikopterin laskeutumisalusta sekä betoniluiska veneiden nostoa varten. Hallista sisältä löytyy 8 t:n kohdenosturi, korkea huonekorkeus, wc-tilat sekä halli on siirrettävissä. Mikäli venehallin haluaa purkaa, tämä mahdollistaa rantatalojen rakentamisen kiinteistön itä- ja etelärannalle. Rakennusoikeutta vapautuu yhteensä 1120 m2, talojen maksimikoko 80 m2. Varastotiloista korjaamorakennus, pioneerivarasto sekä ulkorakennus ovat remontin tarpeessa, mutta toimivat hyvin varastotiloina.

Saunamökin kunnostuksella ja terassin laajentamisella suuremmatkin ryhmät voivat kokoontua viettämään iltaa saunamökille veden äärelle. Saunamökistä löytyy keittiö- ja oleskelutilat sekä pukeutumistilat varastotiloineen.

Tilan mahdollisuudet ja kokonaisuus on ehdottomasti nähtävä paikan päällä, lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Yhteydenotot:

Tyyppi
mökki tai huvila
Tilat
10 h, 6 x varasto, 3 x tekninen tila, 2 x h, 3 x wc, 2 x kph
Hinta
1 100 000 €
Koko
m2
Rakennusvuosi
1985

Kohteen kuvat (49 Kpl)Tarkemmat tiedot kohteesta


Perustiedot

Tyyppi
mökki tai huvila
Sijainti
Märaskärintie 111, 68550 Kokkola
Tilat
10 h, 6 x varasto, 3 x tekninen tila, 2 x h, 3 x wc, 2 x kph
Asuin-/kokonaispinta-ala
m2/508.0 m2
Rakennusvuosi
1985
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
5
Lämmitys
Vesikiertoinen lämmitys, öljylämmitys, suora sähkölämmitys
Energiatodistus
Ei ole
Kaupunginosa/kylä
Palvelut
Kokkolan keskusta n. 22 km Kruunupyyn keskusta n. 22 km Pietarsaaren keskusta n. 22 km .
Liikenneyhteydet
Kuvaus
Vartiorakennuksessa kerroksia on kellarikerros + 4 kerrosta. Rakennuksen kerrosala on 508 m2. Kellarikerroksessa on varastotiloja, 1. kerroksessa majoitus- ja toimistotiloja, 2. kerroksessa majoitustiloja, 3. kerroksessa toimistotilat ja 4. kerroksessa lasitettu merivalvontatila. Vartiorakennus on rakennettu 1985 ja on betonirakenteinen. Julkisivumateriaalina on betoni ja lauta. Katemateriaalina on tiili ja pelti. Lattiapinnoitteena muovimatot ja seinät ovat maalattuja. Vesikiertoinen lämmitys. Majoitusrakennus: 8 x mh, 2 x oh, k, 2 x wc, 2 x pukeutumistila, kuivaushuone, s, kph. Majoitusrakennus on rakennettu vuonna 1966 ja on puurakenteinen asunrakennus, jossa betoniperustus. Katemateriaalina on konesaumattu pelti. Lattiapinnat muovimattoa ja seinät ovat maalattuja levyseiniä. Rakennuksessa on alueen lämpökeskus, öljylämmitys ja lämmönsiirto vesipattereilla. Rakennuksessa on koneellinen poisto-iv. Rakennuksella on kolme sisäänkäyntiä sekä runsaasti kaappitilaa. Majoitusrakennuksen kerrosala on 328 m2. Venehalli: hallitila, wc. Venehalli on rakennettu vuonna 2001 ja rakennuksessa on betonisokkelit ja betonilattia, seinäelementit peltikasetteja. Ulkovuorauksena on lauta ja katemateriaalina on bitumihuopa. Hallissa on 8 t:n kohdenosturi. Rakennuksessa on suora sähkölämmitys ja koneellinen poisto-iv sekä viemäri. Hallin edessä on betoniluiska veneiden nostoa varten. Halli on siirrettävissä. Kerrosala 232 m2. Venehallin viereltä löytyy helikopterin laskeutumispaikka. Korjaamorakennus on rakennettu vuonna 1941 ja se on puurakenteinen, katemateriaalina on muovitettu pelti. Rakennuksessa on suora sähkölämmitys ja viemäri. Korjaamorakennuksen ulkokuori on suojattu. Korjaamorakennuksessa varastotilaa. Rakennuksen kerrosala 91m2. Pioneerivarasto on rakennettu vuonna 1941 ja se on puurakenteinen, katemateriaalina tiili. Pioneerivarastossa varastotilaa. Rakennuksen kerrosala 19 m2. Ulkorakennus on rakennettu vuonna 1941 ja se on puurakenteinen, katemateriaalina tiili. Ulkorakennuksessa varastotilaa. Kerrosala 17 m2. Saunamökki: h, kt, 2 x varasto, pukeutumistila, s, terassi. Saunarakennus on puurakenteinen ja käsittää saunaosaston puusaunalla ja takkahuoneen, jossa keittonurkkaus. Rakennus on rakennettu vuonna 1941 ja kerrosala 51 m2. Rakennuksessa on suora sähkölämmitys ja viemäri. Vartiorakennuksen edustalla oma satama, jonka yhteydessä ''veneennostoramppi''. .
Lisätietoa
Kohde vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan


Varustus ja materiaalit

Rakennusmateriaali
Betoni/puu
Kattotyyppi/kate
Tiili/Pelti/Bitumihuopa
Keittiö
Majoitusrakennus: keittiö- ja ruokailutilat. Keittiössä kaksi jääkaappia, pakastin, sähköliesi, välitila laattaa. Saunamökissä keittonurkkaus. .
Pesutilat
Vartiorakennuksessa 2 kylpyhuonetta sekä majoitusrakennuksessa kylpyhuone. .
Pintamateriaalit
Sauna
K
Parveke/terassi
K;

Kiinteistö

Kunta/kaupunki
Kokkola
Kiinteistötunnus
272-416-3-12
Tontin pinta-ala
44860m2
Tontin omistus
Oma
Kunnallistekniikka
Vesi ja sähkö
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Lisätietoa kaavoituksesta
Kokkolan kaupunki

Hinnat

Hinta
1100000.00 €
Kiinteistövero
0 EUR/v

Tätä kohdetta välittää

Kaj Björndahl

010 440 2601 / 040 502 3497

kaj@asuntobjorndahl.fi

Esittelemme kohteen silloin kun sinulle sopii.
Ota yhteyttä ja pyydä esittelyä!
Oletko myymässä?

Tiesitkö, että saat meidän avullamme paremman hinnan asunnostasi?
Soita 010 440 2600010 440 2600 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!