Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Om oss | Asunto Björndahl

Gör hyresansökan

Skriv Ditt namn och telefonnummer och / eller e-post adressen


Uppgifter om sökaren

För- och släktnamn*
Telefonnummer*
E-postadress*
Nuvarande gatuadress
Postnummer och bostadsort
Arbetsplats/ studieort
Födelsetid
Yrke
Betalningsanmärkningar*
Nej Ja

Uppgifter om nuvarande hyresvärd

Hyresvärdens namn
Telefonnummer

Önskemål om bostaden

Typ av hus
Våningshus Par- eller radhus Egnahemshus
Typ av lägenhet
Etta Tvåa Trea Fyra
Stad
Stadsdel
Flyttningsdatum

Bostadyta
m2 - m2
Hyra
-
Övriga önskemål

Tänker Du sälja?
Med vår hjälp får du mera!

Tänker Du sälja?

Lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!

Om oss


Hemligheten bakom framgången


"Jag är benägen att tro att vår framgång främst beror på vår känsla och engagemang för arbetet vi utför. Om man trivs med sitt arbete och har likasinnade medarbetare så är möjligheterna att lyckas stora.

Vi talar ofta om att vårt arbete mera handlar om ett arbete med människor än bostäder. Tilliten och mänskliga värderingar är det viktigaste för oss. När man lyckats få en kund att lita på det man gör och står för kan man vara säker på att samma kund återvänder. Att få ett förtroende är oerhört betydelsefullt och när man lyckas väl får man omedelbart höra om det.

Våra kunder har stora förväntningar och godtar inga fel eller halvhjärtade ansträngningar. Vi blir ständigt uppmärksammade på vår personlighet och yrkesskicklighet.

Våra intelligenta, kunniga och krävande kunder gör vårt arbete spännande. Eftersom jag vill nå resultat så brinner jag för att göra kunderna nöjda och glada. Om man vill nå framgång måste man tycka om människor. Det är också fint att kunna skapa arbetsplatser där de anställda trivs och där man vill ge kunderna sitt bästa. Jag är lyckligast när jag på nytt och på nytt ser hur de anställdas arbete gör kunderna nöjda."

VD Kaj Björndahl

Våra fem strategier


1. Vår mest värdefulla resurs

Förmedlaren på Asunto Björndahl har insikten om att teamarbetet är den mest värdefulla resursen när det gäller ett gott resultat för och välbefinnande hos kunden.

Förmedlaren förstår att förutom hans yrkesskicklighet, kunskap och personlighet är kontakten med kunden avgörande för att nå ett lysande resultat.

2. Personlig kontakt

Förmedlaren önskar alltid när det är möjligt personligen träffa sina kunder. Det är lätt att komma och träffa oss.

3. Tacksamhet

Förmedlaren anser att: "Ju mera Du tackar för desto mera har Du att vara tacksam över"

Förmedlaren är tacksam över möjligheten att få betjäna dem som gett honom förtroendet och låtit honom ta hand om den värdefullaste egendomen man har.

4. Hög moral

Förmedlaren skapar förtroende och respekt genom att vara lojal och pålitlig.

5. Ständig utbildning

Förmedlaren är utomordentligt välutbildad och förkovrar och övar sig ständigt och är därför inställd på att även i en krävande marknadssituation snabbt, effektivt och utan problem få det bästa priset.Ansök om jobb eller skolning hos oss!

Är du intresserad av bostäder och människor? Nu kan du bli en framgångsrik fastighetsmäklare - även utan tidigare erfarenhet!

Läs mera