Tee vuokrahakemus

Täytä vähintään nimesi sekä puhelinnumerosi ja/tai s-posti osoitteesi.


Hakijan tiedot

Suku- ja etunimet*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Nykyinen katuosoite
Postinro ja toimipaikka
Työ-/opiskelupaikka
Syntymäaika
Ammatti
Maksuhäiriöitä*
Ei Kyllä

Nykyisen vuokranantajan tiedot

Vuokranantajan nimi
Puhelinnumero

Asuntotoivomukset

Talotyyppi
Kerrostalo Rivi- tai paritalo Omakotitalo
Huoneistotyyppi
Yksiö Kaksio Kolmio Neliö
Kaupunki
Kaupunginosa
Muuttopäivä

Asunnon koko
m2 - m2
Asunnon vuokra
-
Muita toivomuksia

BoHouse
BoHouse

Rakenna unelmien kotisi Bohousen kanssa

Bohouse on Suomen ensimmäinen suunnittelutoimisto ja rakennusyritys, joka tarjoaa paikan päällä irtotavarasta rakennettuja ja räätälöityjä taloratkaisuja. Bohouse auttaa sinua suunnittelemaan, piirtämään ja rakentamaan unelmakotisi kustannustehokkaasti ja joustavasti. Talosi rakennetaan aina paikan päällä alusta loppuun ja pääset aktiivisesti seuraamaan rakennusprosessia, keskustelemaan rakentajien kanssa ja tekemään viimekäden muutoksia.

Lähtökohtana on sinun ideasi, tonttisi, tyylisi ja budjettisi. Saat talosi juuri sinulle räätälöitynä, ilman standardimallien rajoituksia. Sinulla on mahdollisuus osallistua unelmakotisi suunnittelemiseen ja rakentamiseen-ensimmäisestä luonnoksesta viimeiseen maalinvetoon.

Bohouse auttaa sinua toteuttamaan talounelmasi ja kulkee kanssasi koko rakennusprosessin läpi, hoitaen halutessasi ihan kaiken rakennusluvista lopputarkastukseen. Soita ja tule tutustumaan upeaan esittelykotiimme Luodon Risöhällissä, niin kerromme lisää miten sinäkin saat unelmastasi totta!

Kohteita löytyi 1, esillä 1-1

Bohouse Esittelykoti Risöhällvägen 335, 68570 Luoto

omakotitalo, 240.5m2, 2014
9h+k+2kph+1wc+s

- €

Tutustu kohteeseen

Björndahl-Bohouse yhteistyö

BoHouse
Me olemme täällä sinun rakennusprojektiasi varten. Björndahl-Bohouse-yhteistyössä voimme myös tarjota unelmatontteja ja opastaa sinua ensimmäisissä tärkeissä päätöksissä, ennen kuin aloitat talosi suunnittelun. Yhdessä räätälöimme talon, joka sopii juuri sinun valitsemallesi tontille, ottaen huomioon ilmansuunnat, korkeuserot, maaston, lähellä olevat rakennukset, liikenteen ja ympäristön.

Rakennusinsinööri Roger Sundkvist Bohouselta ei ainoastaan anna parhaimmat suosituksensa, kun on kysymys tontista, vaan johtaa sinua tiiminsä kanssa rakennusprojektin joka vaiheessa niin, että se sujuu mahdollisimman joustavasti, aina muuttopäivään asti.

Tutustu meidän ainutlaatuiseen One-to-nine prosessiimme täällä: www.bohouse.fi

Bohouse-asukkaiden kommentteja

"Tiesimme, että haluamme keittiösaarekkeen, mutta emme sitä millaisen. Benny Bohouselta valmisti meille saarekkeen, jossa on vaneria alla ja mikrosementtiä päällä. Olemme erittäin tyytyväisiä taloomme. Siitä ei olisi voinut tulla parempaa."

Fredrika ja Taneli Vestvik

"Parasta Bohousessa on se, että he olivat käytettävissä ja avoimia kaikille ideoillemme. Sen jälkeen pohdimme yhdessä, kuinka ideamme toimisivat rakennusteknisesti ja päätimme yhdessä kuinka työ etenee. Saimme kokea kaiken mukavan puuhan, mutta välttää virheitä eikä kaikkia päätöksiä ja ratkaisuja tarvinnut itse pohtia. Olemme väsyneitä, onnellisia ja kiitollisia, emmekä tekisi mitään toisin seuraavalla kerralla."

Tommy ja Janina Snellman

"Emme löytäneet valmiista talomalleista sen tyylistä taloa kuin halusimme, jossa olisi keittiö ja ruokailutila talon päädyssä ja näkymällä kirkolle päin. Bohouselta löytyi joustavuutta toteuttaa toiveemme, mitä arvostamme todella paljon."

Nicoline ja Tobias Svenlin


Näitä kohteita välittävät

Anne Nilsen

Kiinteistönvälittäjä LKV / Fastighetsmäklare AFM

040 7073684

anne@asuntobjorndahl.fi

Kaj Björndahl

Perustaja, LKV, RKM, TJ

010 440 2601

kaj@asuntobjorndahl.fi

Oletko myymässä asuntoa?

Tiesitkö, että saat avullamme jopa 10% paremman hinnan asunnostasi?
Soita 010 440 2600010 440 2600 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!