Gör hyresansökan

Skriv Ditt namn och telefonnummer och / eller e-post adressen


Uppgifter om sökaren

För- och släktnamn*
Telefonnummer*
E-postadress*
Nuvarande gatuadress
Postnummer och bostadsort
Arbetsplats/ studieort
Födelsetid
Yrke
Betalningsanmärkningar*
Nej Ja

Uppgifter om nuvarande hyresvärd

Hyresvärdens namn
Telefonnummer

Önskemål om bostaden

Typ av hus
Våningshus Par- eller radhus Egnahemshus
Typ av lägenhet
Etta Tvåa Trea Fyra
Stad
Stadsdel
Flyttningsdatum

Bostadyta
m2 - m2
Hyra
-
Övriga önskemål

Tänker Du sälja?
Med vår hjälp får du mera!

Tänker Du sälja?

Lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!

BoHouse
BoHouse

Skräddarsydda hus

Bohouse är Finlands första planerings- och byggnadsföretag, som erbjuder platsbyggda och skräddarsydda hus av lösvirke. Bohouse hjälper dig att planera, rita och bygga ditt drömhus kostnadseffektivt och enkelt. Ditt hus byggs alltid på plats från början till slut och du har möjlighet att aktivt följa med byggnadsprocessen, diskutera med byggarna och göra ändringar under hela processen.

Din idé, tomt, stil och budget är utgångspunkten. Du får ditt hus skräddarsytt just för dig utan standardmodellernas begränsningar. Du får delta i planeringen och byggandet av ditt drömhus ända från första skissen till sista penseldraget.

Bohouse hjälper dig att förverkliga din husdröm och går med dig genom hela byggnadsprocessen genom att sköta allt från byggnadslov till slutgranskning. Ring och kom och bekanta dig med vårt visningshus i Risöhäll Larsmo, så berättar vi mer om hur dina drömmar blir verklighet!

Hittade objekt 0

Björndahl-Bohouse samarbete

BoHouse
Vi är här för att underlätta din byggprocess. Genom Björndahl-Bohouse-samarbetet kan vi också erbjuda drömtomter, och leda dig genom de första viktiga besluten innan du börjar planera ditt skräddarsydda hus. Tillsammans skapar vi ett skräddärsytt hus som passar just på din drömtomt med beaktande av bl.a. väderstreck, höjdskillnader, terräng, närliggande byggnader, trafik och miljö.

BI Roger Sundkvist från Bohouse ger dig inte bara sina bästa rekommendationer när det kommer till tomten, utan fortsätter med sitt team att leda dig genom varje steg i byggprocessen, så att ditt drömprojekt ska löpa på så smidigt som möjligt för dig, fram tills dagen du flyttar in

Bekanta dig med vår unika One-to-nine process här: www.bohouse.fi

Bohouse kunders kommentarer

"Vi visste att vi ville ha en köksö, men inte hurudan. Benny från Bohouse tillverkade en med faner under och mikrocement på. Vi är jättenöjda med vårt hus. Det kunde inte ha blivit bättre."

Fredrika och Taneli Vestvik

"Det bästa med Bohouse är att de var tillgängliga och öppna för alla de idéer jag kom med. Sen funderade vi tillsammans hur det skulle funka byggnadstekniskt, och så bestämde vi hur vi skulle gå vidare. Vi fick vara med om det roliga, men slapp så mycket funderingar och misstag. Vi är trötta, lyckliga och tacksamma och skulle inte göra något annorlunda nästa gång."

Tommy och Janina Snellman

"Vi hittade inte den still vi sökte och kunde inte få kök och matsal i gaveln för att få utsikt mot kyrkan från färdiga husmallar, men hos Bohouse fanns en flexibilitet som vi uppskattar."

Nicoline och Tobias Svenlin
Tänker Du sälja?

Visste Du att Du med vår hjälp får mera för Din bostad!
Ring 010 440 2600010 440 2600 eller lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!