Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Muistomellantie, 95970 Äkäslompolo

Gör hyresansökan

Skriv Ditt namn och telefonnummer och / eller e-post adressen


Uppgifter om sökaren

För- och släktnamn*
Telefonnummer*
E-postadress*
Nuvarande gatuadress
Postnummer och bostadsort
Arbetsplats/ studieort
Födelsetid
Yrke
Betalningsanmärkningar*
Nej Ja

Uppgifter om nuvarande hyresvärd

Hyresvärdens namn
Telefonnummer

Önskemål om bostaden

Typ av hus
Våningshus Par- eller radhus Egnahemshus
Typ av lägenhet
Etta Tvåa Trea Fyra
Stad
Stadsdel
Flyttningsdatum

Bostadyta
m2 - m2
Hyra
-
Övriga önskemål

Tänker Du sälja?
Med vår hjälp får du mera!

Tänker Du sälja?

Lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!

Muistomellantie, 95970 Äkäslompolo

Unelmoitko omasta vapaa-ajan kodista Ylläksellä Äkäslompolossa tunturinäkymin? Entäpä jos järvikin näkyisi? Tässä on ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa unelmasi. Tarjolla on rakennuspaikka, joka odottaa sinun visioitasi ja suunnitelmiasi.

Sijainti on mitä ihanteellisin – lähellä kaikkea, mutta silti omassa rauhassaan. Ristimellan alueella, Muistomellantien tontilta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät Ylläs-tunturiin. Äkäslompolojärven rantaan on matkaa 200 metriä, mutta korkeuseron ansiosta on myös järvinäkymä mahdollinen (järven pinnan ja tontin välinen korkeusero on keskim. 5,5 m).

Aktiiviselle lomalaiselle alue tarjoaa upeat puitteet: valaistu hiihtolatu kulkee aivan vieressä, samoin kun kesäiset vaellusreitit ja ympärivuotiset pyöräilyreitit. Olet nimittäin Pallas-Ylläs kansallispuiston portilla.

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset: Kolarin rautatieasema on vain 37 km päässä ja Kittilän lentoasema 55 km päässä, joten tänne on helppo saapua niin maata pitkin kuin ilmateitsekin. Äkäslompolon kylän palvelut, kuten Suomen suurin K-market, Alko, apteekki ja lukuisat ravintolat, ovat vain lyhyen matkan päässä.

Koulut ja päiväkodit sijaitsevat myös kätevän matkan päässä, mikäli suunnitelmissasi on pysyvämpää oleskelua perheen kanssa Ylläksellä.

Tämä suuremmasta kiinteistöstä lohkottava tontti on noin 4000 m2:n suuruinen. Juuri vahvistuneen asemakaavan puitteissa tontille saa rakentaa 1-2 kerroksisen loma-asunnon tai kaksi erillistä rakennusta. Kokonaisrakennusoikeutta tontilla on 200 + 20 m2. Alueella on kunnallistekniikka ja tontille tuleva hiekkatie on erittäin hyvä. Tontilla on mukavasti koivu- ja mäntypuustoa ja rakennuspaikkana hiekkamoreeninen maa, jolle perustusten teko on helppoa.

Tontti nousee loivasti etelästä pohjoiseen, jolloin tontin etureunaan voisi rakentaa yhden rakennuksen ja takareunaan toisen, jolloin molemmilla on tilaa sekä tunturi- ja järvinäkymät.

Tartu tilaisuuteen ja tee unelmastasi totta.

YLLÄS - YLLÄS - YLLÄS - YLLÄS - YLLÄS - YLLÄS - YLLÄS - YLLÄS

Ever catch yourself imagining your own cozy retreat in Ylläs, Äkäslompolo? Picture waking up to stunning fell views, maybe even catching a glimpse of the nearby lake. Well, guess what? Your dream could be closer than you think!

We've got something special for you—an awesome building site in the Ristimella area. It's got everything you need: killer views of the Ylläs mountains and just a stone's throw from Lake Äkäslompolo. Plus, there's tons to do nearby, from skiing and hiking to biking—all right at the doorstep of Pallas-Ylläs National Park.

Getting here's a breeze, too. Kolari railway station is just 37 kilometers away, and Kittilä airport's a short 55 kilometers, so you can zip in and out with ease. And when you're not out exploring, Äkäslompolo village is right nearby, with all the essentials and then some.

This plot of land is about 4000 square meters, ready for your vision. With the green light for a 1-2 storey holiday home or even two separate buildings, the possibilities are endless. Plus, municipal services are good to go, and the road to the plot is smooth sailing.

Imagine waking up to those fell views every morning, with the cool breeze and pine trees all around. Sounds pretty sweet, right?

Don't let this chance slip away. Make your dream a reality and snag this prime spot in Ylläs, Äkäslompolo.

Typ
tontti
Utrymmen
Pris
170 000 €
Storlek
4000 m²m2
Byggår

Bilder (19 st)Uppgifter om objektet


Uppgifter

Plats
Muistomellantie, 95970 Äkäslompolo
Bostadsyta
m2
m2
Vapaa-ajan tontti
Våning
Byggår
Nej
Sopimuksen mukaan


Priser och utgifter

Försäljningspriset
170 000,00 €
EstateTax
Nej
Kvadratmeterspriset
€/m2

Bastu
Nej


Tomtareal
4000 m²
Tomten ägs av
Oma
Byggnadsmaterial
Energiintyg
Trafikförbindelser
Bussipysäkki lähellä
Nej
Kartläggningsläget
Asemakaava
Nej

Detta objekt förmedlas av

Joanna Karinen

040 547 9950

joanna@asuntobjorndahl.fi

Vi förevisar objektet när det passar Dig!
Tag kontakt och be om en visning.
Tänker Du sälja?

Visste Du att Du med vår hjälp får mera för Din bostad!
Ring 010 440 2600010 440 2600 eller lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!