Gör hyresansökan

Skriv Ditt namn och telefonnummer och / eller e-post adressen


Uppgifter om sökaren

För- och släktnamn*
Telefonnummer*
E-postadress*
Nuvarande gatuadress
Postnummer och bostadsort
Arbetsplats/ studieort
Födelsetid
Yrke
Betalningsanmärkningar*
Nej Ja

Uppgifter om nuvarande hyresvärd

Hyresvärdens namn
Telefonnummer

Önskemål om bostaden

Typ av hus
Våningshus Par- eller radhus Egnahemshus
Typ av lägenhet
Etta Tvåa Trea Fyra
Stad
Stadsdel
Flyttningsdatum

Bostadyta
m2 - m2
Hyra
-
Övriga önskemål

Tänker Du sälja?
Med vår hjälp får du mera!

Tänker Du sälja?

Lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!

Läkkitie 33, 66500 Vaasa

Haluaisitko valmiin kodin, jossa on tilaa? Etsitkö kotia, jossa on helppo asua ja nauttia elämästä? Tämä koti on juuri sellainen, joka täyttää monen unelman ja toiveen. Omistajien rakkaudella hellimä koti on muuntautunut ajan saatossa nykyaikaiseksi kauniiksi kodiksi. Täydellinen peruskorjaus on valmistunut vuonna 2009. Kuvat ja sanat eivät riitä kertomaan, sillä tämä kohde täytyy itse nähdä ja kokea. Rakennukset ovat hyvässä kunnossa (kuntotarkastuksen raportti 5.5.2022). Tähän taloon järjestetään mielellään yksityisesittely. Ota yhteyttä, ja varaa oma aikasi.

Söker du ett drömhus, så är det här något för dej. Husets ägare har med kärleksfull hand förvandlat huset till ett vackert, modernt hem. Huset har genomgått grundliga renoveringar, från golv till tak. På den underbara, stora tomten, som omger huset
har man byggt en fin gårdsplan, med en stor trädgård. Den blev vald till årets gårdsplan i Lillkyro år 2007. Det tar bara 25 minuter att köra till Vasa centrum.
Eftersom bilderna inte ger huset rättvisa, så lönar det sej att ta kontakt för
en privat visning. Inga allmänna visningar hålls.


Talon tarina: Talo sijaitsee Vähäkyrön Ojaniemenmäellä, Läkkitiellä. Alue on tullut tunnetuksi 1900-luvun alussa monista kylässä toimineista pläkkyreistään, mistä tien nimikin on muodostunut. Alun perin talo on rakennettu vuonna 1937. Rakennuksessa oli tällöin tupa, muutama huone ja yläkerta. Vuonna 1977 taloon on tehty peruskorjaus ja laajennus. Nykyiset asukkaat ovat muuttaneet taloon 1995, jolloin on aloitettu mittava uudistaminen ja remontointi.Koko talo pihapiireineen on käyty läpi ja uusittu. Pesutilat, putkistot ja keittiö on uusittu, kuin myös salaoja- ja hulevesijärjestelmät. Pihapiiri on siistitty ja sisätilat remontoitu. Myös katto on saanut peltisepän valmistaman konesaumakaton vuonna 2007. Talo on siis täydellisesti uusittu 2000-luvulle ja vastaa nykypäivän vaatimuksia.Talon ympärillä olevalle isolle, noin hehtaarin tontille, on rakennettu vuosien aikana näyttävä piha. Isossa, mutta erittäin selkeässä puutarhassa kasvaa jos jonkinlaista viherpeukaloa kiinnostavaa kasvia. Piha on palkittu vuonna 2007 Vuoden Pihana Vähässäkyrössä. Kaksi sisääntulotietä johtavat sisäpihalle, jossa on asfaltoitu piha. Pihapiirin keskellä on ulkorakennus, jossa on joskus pidetty niin hevosta, lampaita kuin pupujakin. Vanhasta tallirakennuksesta remontoitiin vuonna 1998 lämmin 42 m2 autotalli, autokatos ja niiden väliin idyllinen pihasauna. Autotalli on pintaremontoitu 2020. Piharakennuksen runkona olevan pihasaunan hirret on veistetty 1808. Perimätiedon mukaan saunan hirret veistettiin alun perin Haarajoella sijainneeseen riiheen, josta ne on siirretty tallirakennukseksi nykyiselle paikalleen. Pihasauna nautinnon kruunaa täydellisessä rauhassa ilta-auringon puolella sijaitseva kylpytynnyri. Lisäksi tällä noin hehtaarin tontilla on pihan, puutarhan ja metsäosuuden lisäksi uusi puuvaja, tilavana säilytystilana toimiva vanha riihi ja hyväkuntoinen leikkimökki.Tontin ympäristössä on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Suoraan takapihalta lähtee laaja patikkapolkuverkosto. Hiljattain kunnostettua reitistöä pitkin pääsee kiertämään joko kävellen tai maastopyörällä vaikka koko Kyrönmaan alueen. Noin kilometrin päässä patikkareitin varrella on laavu makkararetkiä varten ja siitä kivenheiton päässä kirkasvetinen murskaamon uimapaikka. Lähes joka kesä murskaamon maastossa järjestetään iltarastit ja silloin tällöin isompiakin suunnistuskisoja. Hiihdosta pitävät pääsevät hyvänä lumitalvena talon vierestä hiihtämään pellolle ajettua latua, joka johtaa ulkoilumajan mäkisimpiin maastoihin.Täällä asukaat ovat kuin lintukodossa, hiljaisuudessa ja ihan omassa rauhassa. Kuitenkin vain 25 minuutin ajomatkan päässä Vaasan torilta. Taloa, sen ympäristöä sekä kokonaisuuden tarjoamia mahdollisuuksia on mahdoton tuoda esille parhaillakaan mielikuvilla. Tämä kokonaisuus on koettava itse ja siihen tarjoamme sinulle kaiken apumme. Tutustuminen kannattaa varmasti.TL,DR: Hieno talo, osta ja kanna tavarat sisään. Et kadu.

Typ
omakotitalo
Utrymmen
7 h + k + khh + kph + s.
Pris
268 000 €
Storlek
195.0m2
Byggår
1937

Bilder (37 st)Uppgifter om objektet


Uppgifter

Typ
omakotitalo
Plats
Läkkitie 33, 66500 Vaasa
Utrymmen
7 h + k + khh + kph + s.
Bostadsyta
195.0m2/235.0 m2
Byggår
1937
Skick
Hyvä
Våning
2
Uppvärmning
Suora sähkö (osittain varaava), 2*tulisijaa, ilmlämpöpumppu.
Energiintyg
On
Energiklass
Energialuokka: D2018
Stadsdel/by
Vähäkyrö
Service
Kauppa, terveysasema sekä koulut n. 2,4 km., Koulut: Vähäkyrön koulukeskus n. 2,4 km
Trafikförbindelser
Beskrivning
Lämmin autotalli 42 m2 + autokatos, pihasauna n. 30 m2, puuvaja, leikkimökki, kylmää varastotilaa n. 150 m2 + kylpytynnyri-terassi pihasaunan takana.
Mera info
Vapautuminen sopimuksen mukaan


Inredning och material

Byggnadsmaterial
Puu
Typ av tak
Harja / konesauma pelti.
kök
Tilaa isolle ruokapöydälle, paljon työskentelytilaa, paljon kaappitilaa, suuri tiskipöytä, kivitasot, astianpesukone, keraaminen liesitaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, jää-viileäkaappi.
Våtutrymmen
kaksi suihkua, laattalattia, laattaseinä, lattialämmitys
Ytmaterial
Bastu
K
Balkong/ terrass
K;

Fastighet

Kommun/stad
Vaasa
Fastighetsnummer
905-444-1-51, 905-444-1-134, 905-444-1-108
Tomtareal
10860m2
Tomten ägs av
Oma
Kommunalteknik
Kunnan
Kartläggningsläget
Yleiskaava
Mera om kartläggningsläget
Vaasan kaupunki
Encuberances
Kiinteistörekisteriotteen 25.4.2022 mukaan: - Tieoikeus (Y1999-18300), Ojaniementie. Tieoikeus /2
Reparationer som gjorts i fastigheten
Taloa ja pihapiiriä remontoitu läpikotaisin. - Talo on rakennettu alunperin 1937, mutta laajennettu 1977 sekä täydellisesti peruskorjattu 1995-2009. - kodinhoito, pesuhuone ja sauna 2006 - uusi konesaumapeltikatto 2007 - keittiö 2009 Kuntotarkastus suoritettu 5.5.2022

Priser

Pris
268000.00 €
EstateTax
320.00 EUR/v
Vattenavgift
39.17 EUR/kk (39.17 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.)
CleaningFee
350.00 EUR/v

Detta objekt förmedlas av

Jarmo Matikainen

0503231006

jarmo@asuntobjorndahl.fi

Vi förevisar objektet när det passar Dig!
Tag kontakt och be om en visning.


Smidiga bostadsköp!

  • Det bästa priset

    Du får med vår hjälp högre pris. Vi betalar förmedlingsavgiften i Ditt ställe.

  • Efterfrågan

    Med vårt effektiva koncept skapar Vi efterfrågan och avlägsnar eventuella hinder vid köp av bostad.

  • Snabb försäljning

    Vårt effektiva koncept resulterar i kortare försäljningstid.Tänker Du sälja?

Visste Du att Du med vår hjälp får mera för Din bostad!
Ring 010 440 2600010 440 2600 eller lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!