Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Myyjä on arvostuksensa ansainnut

Tee vuokrahakemus

Täytä vähintään nimesi sekä puhelinnumerosi ja/tai s-posti osoitteesi.


Hakijan tiedot

Suku- ja etunimet*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Nykyinen katuosoite
Postinro ja toimipaikka
Työ-/opiskelupaikka
Syntymäaika
Ammatti
Maksuhäiriöitä*
Ei Kyllä

Nykyisen vuokranantajan tiedot

Vuokranantajan nimi
Puhelinnumero

Asuntotoivomukset

Talotyyppi
Kerrostalo Rivi- tai paritalo Omakotitalo
Huoneistotyyppi
Yksiö Kaksio Kolmio Neliö
Kaupunki
Kaupunginosa
Muuttopäivä

Asunnon koko
m2 - m2
Asunnon vuokra
-
Muita toivomuksia

Oletko myymässä?
Pyydä nopeaa ja tarkkaa arviointia!

Oletko myymässä?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. Saat nopean ja tarkan arvioinnin.

Myyjä on arvostuksensa ansainnut

22.12.2020

Miksi Kokkolan satamasta lähtee maailmalle kymmeniä jättimäisiä Panamax-laivoja lasteineen vuodessa, tai miksi kaupunkimaisemaan nousee uusia kerrostaloja? Siksi, että jossain ”joku” on onnistunut myymään tuotteen tai palvelun.Tuo mystinen ”joku” on myyjä, joka kollegoineen on minun silmissäni yhteiskunnan tärkeimpiä henkilöitä. Yrityksessä jokainen työntekijä on tärkeä omassa tehtävässään, mutta myyjä on se, joka tuo rahan taloon. Rahan, jolla tuotetaan palvelut ja tuotteet, maksetaan palkat ja verot sekä muut kulut. Ja me kaikki tiedämme, mitä hyvää verotuloilla saadaan aikaan; koulutusta, terveydenhoitoa, vanhuspalveluita ja tietenkin infraa asuinalueille.Jotkut ovat synnynnäisiä myyjiä, mutta huippumyyjäksi voi myös kehittyä. Me investoimme työntekijöidemme osaamiseen omassa akatemiassamme. Mutta aivan kuten jalkapallossa, jos haluat olla paras, myyjänä kehittymiseen pitää käyttää omaakin aikaa. Huippumyyjä varaa vaikkapa joka ilta hetken sille, että hän opiskelee uutta tai mielikuvaharjoittelee erilaisia myyntitilanteita.Meille Asunto Björndahlissa myyminen tarkoittaa ihmisten auttamista, heidän ongelmiensa tunnistamista ja niihin ratkaisujen tarjoamista. Pidämme ihmisen keskiössä ja välitämme sanan molemmissa merkityksissä. Tunnemme esimerkiksi lapsiperheiden arjen, ja kehitämme palveluitamme niin, että teemme heille asioimisen kanssamme mahdollisimman helpoksi.

Henkilökohtaisesti olen aina suhtautunut myyntiin intohimoisesti. Minusta myynti on kaunista, ja se on kaunista jo sanana. Parhaimmillaan myynti johtaa molemminpuoliseen arvostukseen ja luottamukseen, yhdessä onnistumiseen.

Olen äärettömän ylpeä Asunto Björndahlin tiimistä ja siitä, miten sitoutuneita meidän työntekijämme ovat ihmisten auttamiseen. Tähän tiimiin kannattaa kuulua, ja tähän tiimiin kannattaa luottaa silloin, kun olet myymässä asuntoasi tai etsit uutta kotia.Kaj Björndahl

Linkit

Oletko myymässä?

Tiesitkö, että saat meidän avullamme paremman hinnan asunnostasi?
Soita 010 440 2600010 440 2600 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!