Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Persoona peliin

Tee vuokrahakemus

Täytä vähintään nimesi sekä puhelinnumerosi ja/tai s-posti osoitteesi.


Hakijan tiedot

Suku- ja etunimet*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Nykyinen katuosoite
Postinro ja toimipaikka
Työ-/opiskelupaikka
Syntymäaika
Ammatti
Maksuhäiriöitä*
Ei Kyllä

Nykyisen vuokranantajan tiedot

Vuokranantajan nimi
Puhelinnumero

Asuntotoivomukset

Talotyyppi
Kerrostalo Rivi- tai paritalo Omakotitalo
Huoneistotyyppi
Yksiö Kaksio Kolmio Neliö
Kaupunki
Kaupunginosa
Muuttopäivä

Asunnon koko
m2 - m2
Asunnon vuokra
-
Muita toivomuksia

Oletko myymässä?
Pyydä nopeaa ja tarkkaa arviointia!

Oletko myymässä?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. Saat nopean ja tarkan arvioinnin.

Persoona peliin

07.04.2021

Petri Kaskilahti tietää, että hyvä myyjä uskaltaa laittaa persoonansa peliin. Petrille se on tuttua myös urheilumaailmasta. 30 vuotta jääkiekon parissa, joista 20 vuotta valmentajana, ovat opettaneet monia työelämässäkin hyödyllisiä taitoja.Asunto Björndahlissa Petri arvostaa nimenomaan mahdollisuutta oman henkilöbrändin rakentamiseen. Mitä se tarkoittaa Petrin tapauksessa, siihen voi käydä tutustumassa vaikkapa hänen Instagram-tilillään. Vaikka joistakin henkilöbrändäys voi tuntua aluksi oudolta, se kannattaa monestakin syystä. Petri pelkistää asian sanomalla, että logolle on vaikea soittaa.

- Tässä työssä on tosi tärkeää, että olet aina tavoitettavissa, ja se on mahdollista olemalla läsnä sosiaalisen median kanavissa. Varsinkaan monet nuoremmat asiakkaat eivät vastaa soittoihin kovin aktiivisesti, vaan heidät tavoittaa parhaiten erilaisilla viestipalveluilla, Petri kertoo.

Läsnäolo sosiaalisen median kanavissa auttaa lisäksi rakentamaan verkostoja. Ja verkostojen avulla syntyy kauppoja. Petri on iloinen siitä, että hän on saanut välitettäväkseen runsaasti myös arvokohteita.

- Olen urheilumies henkeen ja vereen, ja urheilussa parasta on voittaminen. Nyt koronapandemian haitatessa urheilua olen saanut nauttia voittajafiiliksistä työssäni, kun pääsemme myyjän ja ostajan kanssa tekemään kaupat.

Kiinteistökauppa on luottamuspeliä

Asiat harvoin tapahtuvat itsekseen, ja Petriltä vaadittiinkin sinnikkyyttä alalle pääsemiseksi.

- Lopetettuani aikanaan työt Poutulla, kiinteistövälittäjän työ tuntui hienolta. Kukaan ei kuitenkaan ottanut minua töihin, kunnes kävi vähän tuurikin, ja pääsin alalle. Ensimmäinen työnantajani teki kuitenkin konkurssin, mutta siinä vaiheessa sain mahdollisuuden aloittaa hommat Asunto Björndahlilla.

Sen lisäksi, että pitää olla asiakkaiden tavoitettavissa, kiinteistövälittäjällä on oltava Petrin mukaan sekä myyjän että ostajan luottamus. Kaiken lisäksi luottamus eri osapuoliin on osattava rakentaa nopeasti.

- Monelle asiakkaalle, joka ostaa kodin omakseen, asuntokauppa on yksi hänen elämänsä isoimpia päätöksiä. Sen lisäksi minun on pystyttävä palvelemaan luotettavasti asuntosijoittajia, joille asuntokaupat ovat enemmän arkipäivää. Asiakkaan arvostuksestakin tässä työssä on kyse. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että me panostamme Asunto Björndahlissa myytävien kohteiden korkealaatuisiin kuviin.

Työyhteisönä Asunto Björndahl sopii Petrille mainiosti, sillä urheilumiehenä hän on tottunut tekemisen meininkiin.

- Täällä jokainen saa olla omanlaisensa. Jörn Sundströmille ja Terese Aspforsille kuuluu erityiskiitos heidän ammattitaidostaan ja tunnollisuudestaan. He pitävät huolen siitä, että kauppoihin liittyvät asiakirjat ovat oikein ja aikataulussa.


KUKA?

  • NIMI: Petri Kaskilahti
  • IKÄ: 37
  • HARRASTUKSET: Jääkiekko, väittelytuokiot, viinien maistelu
  • MOTTO: Olen sitä mitä milloinkin pitää olla

Linkit

Oletko myymässä?

Tiesitkö, että saat meidän avullamme paremman hinnan asunnostasi?
Soita 010 440 2600010 440 2600 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!