Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Asuntokaupan rautainen ammattilainen

Tee vuokrahakemus

Täytä vähintään nimesi sekä puhelinnumerosi ja/tai s-posti osoitteesi.


Hakijan tiedot

Suku- ja etunimet*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Nykyinen katuosoite
Postinro ja toimipaikka
Työ-/opiskelupaikka
Syntymäaika
Ammatti
Maksuhäiriöitä*
Ei Kyllä

Nykyisen vuokranantajan tiedot

Vuokranantajan nimi
Puhelinnumero

Asuntotoivomukset

Talotyyppi
Kerrostalo Rivi- tai paritalo Omakotitalo
Huoneistotyyppi
Yksiö Kaksio Kolmio Neliö
Kaupunki
Kaupunginosa
Muuttopäivä

Asunnon koko
m2 - m2
Asunnon vuokra
-
Muita toivomuksia

Oletko myymässä?
Pyydä nopeaa ja tarkkaa arviointia!

Oletko myymässä?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. Saat nopean ja tarkan arvioinnin.

Asuntokaupan rautainen ammattilainen

18.01.2021

Asuntokauppa on monelle ihmisille hänen elämänsä suurin henkilökohtainen investointi. Konttorinjohtaja Jörn Sundström tietää yli 20 vuoden kokemuksella, mitkä kaikki asiat vaikuttavat onnistuneeseen asuntokauppaan. Siksi hänen osaamiseensa ovat oppineet luottamaan niin työkaverit kuin asiakkaat.

Jörn Sundström seuraa tarkasti kiinteistökauppaa ohjaavaa lainsäädäntöä.- Ihan korvaamaton kaveri. Asuntokauppaan liittyy tosi paljon kaikenlaista, ja Jörn osaa ja tietää ne kaikki, kehuu myyntineuvottelija Petri Kaskilahti.
Samanlaista luottamusta kertoo tunteneensa myös Kaj Björndahl palkatessaan Sundströmin palvelukseensa 22 vuotta sitten. Hän esitteli Jörnille vuokra-asuntoa, ja samalla kaksikko jutteli keskenään paljon kaikenlaista. Jörn ja hänen puolisonsa eivät lopulta ottaneet kyseistä asuntoa, mutta sen sijaan Kaj tarjosi seuraavana päivänä nuorukaiselle töitä.
- Jörn tuntui heti ensitapaamisella luotettavalta ja älykkäältä kaverilta. Partiotausta kertoi minulle siitä, että hän on varmasti myös valmis auttamaan asiakkaita ja työkavereita, Kaj perustelee ratkaisuaan.
Jörn nauraa, että työtarjous tuli kieltämättä yllätyksenä, mutta myönteistä vastausta ei ole tarvinnut myöhemmin katua.
- Olin opiskellut yhtenä syventävänä aiheena kiinteistöjen arviointia ja ajattelin, että voisin työskennellä valmistuttuani kiinteistöalalla. Olin ollut kesätöissä Maanmittauslaitoksella, ja senkin kokemuksen perusteella tämä työ tuntui enemmän omalta.

Lähes 1 000 asuntokauppaa


LKV-tutkinnon Jörn suoritti heti alkajaisiksi, ja senkin jälkeen hän on opiskellut uutta koko ajan. Suoritettuna on esimerkiksi ylempi kiinteistövälittäjän tutkinto (YKV), joka vahvistaa osaamista entisestään. Asunto Björndahlin henkilökuntaa Jörn kouluttaa muun muassa valmentamalla heitä LKV-tutkintoihin. Hänen mukaansa on tärkeää seurata erityisesti lainsäädäntöön liittyviä muutoksia, ja myös sillä tavalla tukea välittäjien toimintaa.
- Työhöni kuuluu lisäksi myynti ja myynnin seurantaa. Terese Aspforsin kanssa laadimme kaikki kauppakirjat ja tarkistamme, että asiat menevät oikein. Se auttaa välittäjiä keskittymään varsinaiseen asiakastyöhön, julkisena kaupanvahvistajanakin toimiva Jörn kertoo.
Konttorinjohtajan erityisosaamista ovat uudiskohteiden myynti sekä kiinteistökauppaa ohjaava lainsäädäntö. Numeroidenkin perusteella Jörniä voi kuvata perustellusti asuntokaupan rautaiseksi ammattilaiseksi: sen lisäksi, että hänen kauttaan ovat kulkeneet tuhannet Asunto Björndahlin välittämien kauppojen asiakirjat, Jörnille on henkilökohtaisesti kertynyt vuodesta 1998 alkaen lähes 1 000 asuntokauppaa.
- Totta kai suurimmat onnistumisen tunteet työssä tulevat siitä, kun kauppa solmitaan, ja ostajat ovat onnellisia voidessaan muuttaa uuteen kotiin ja myyjät pääsevät elämässään eteenpäin. Meillä välittäjillä on tärkeä rooli nimenomaan siinä, että molemmille osapuolille syntyy kaupasta turvallinen tunne.


Uudiskohteiden ennakkomarkkinoinnissa rakentajien luottamus täytyy saada siirrettyä ostajille, jotta hekin luottavat, että tästä kohteesta kannattaa ostaa asunto, konttorinjohtaja Jörn Sundström sanoo.


Linnan juhlat KokkolinnassaHarva ulkopuolinen osaa edes kuvitella, mitä kaikkea kiinteistövälittäjien arkeen ja juhlaan sisältyy. Yhtenä kohokohtana tähänastiselta työuralta Jörnin mieleen on jäänyt Kokkolinnan, saneeratun arvokiinteistön, asuntojen myynti Kokkolan ydinkeskustassa 2000-luvun alkupuolella. Myyntiä vauhditettiin Linnan juhlilla, jotka keräsivät valtavan huomion kiinnostuneiden keskuudessa.
- Juhlien kestäessä kauppoja tehtiin hississäkin eikä ketään haitannut, vaikka hissit välillä jumittivat, Jörn nauraa.
Työn ulkopuolella Jörnin sydän sykkii perheen lisäksi partiotoiminnalle ja musiikille. Partioharrastus alkoi 12-vuotiaana Spejarna i Gamlakarleby-lippukunnassa, ja lippukunta on pysynyt samana kaikki vuosikymmenet.
- Partio on antanut elämän varrella valtavasti kokemuksia ja mahdollisuuden irtaantua työarjesta. Rauhanajatus ja learning by doing ovat yhä toiminnan kantavina teemoina, ja harrastuksen kansainvälisyys huipentuu kansainvälisillä suurleireillä. Musiikki on tullut läheiseksi lastemme kautta, jotka kaikki opiskelevat Keski-Pohjanmaan konservatoriossa, Jörn kertoo.

KUKA?

  • NIMI: Jörn Sundström
  • IKÄ: 46 v.
TYÖ: Konttorinjohtaja

  • KOULUTUS: Maanmittausinsinööri
  • 
PERHE: Puoliso, 4 lasta ja koira

  • HARRASTUKSET: Partio, lasten harrastusten myötä musiikki
  • 
MOTTO: Rohkeus tuo siunausta

Linkit

Oletko myymässä?

Tiesitkö, että saat meidän avullamme paremman hinnan asunnostasi?
Soita 010 440 2600010 440 2600 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!