Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator ”Ihana työ, ihana työyhteisö”

Tee vuokrahakemus

Täytä vähintään nimesi sekä puhelinnumerosi ja/tai s-posti osoitteesi.


Hakijan tiedot

Suku- ja etunimet*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Nykyinen katuosoite
Postinro ja toimipaikka
Työ-/opiskelupaikka
Syntymäaika
Ammatti
Maksuhäiriöitä*
Ei Kyllä

Nykyisen vuokranantajan tiedot

Vuokranantajan nimi
Puhelinnumero

Asuntotoivomukset

Talotyyppi
Kerrostalo Rivi- tai paritalo Omakotitalo
Huoneistotyyppi
Yksiö Kaksio Kolmio Neliö
Kaupunki
Kaupunginosa
Muuttopäivä

Asunnon koko
m2 - m2
Asunnon vuokra
-
Muita toivomuksia

Oletko myymässä?
Pyydä nopeaa ja tarkkaa arviointia!

Oletko myymässä?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. Saat nopean ja tarkan arvioinnin.

”Ihana työ, ihana työyhteisö”

02.02.2021

Asiakkaiden auttaminen, se on se meidän juttu. On uskomattoman hieno tunne, kun saman pöydän ääressä istuvat onnellinen myyjä ja onnellinen ostaja, jotka molemmat ovat saavuttaneet tavoitteensa.

Raija Kangas ja kiinteistönvälittäjän tärkeät työkalut auto, vasara ja myynnissä-kyltti.

Asiakkaiden auttaminen, se on se meidän juttu. On uskomattoman hieno tunne, kun saman pöydän ääressä istuvat onnellinen myyjä ja onnellinen ostaja, jotka molemmat ovat saavuttaneet tavoitteensa.

Näin kuvailee työtään Ylivieskan ja Suomenselän alueilla toimiva kiinteistönvälittäjämme Raija
Kangas
. Työstään nauttiva Raija sanoo, että erityisen tärkeää kiinteistövälittäjän ammatissa on
luottamus.

- On valtava luottamuksen osoitus, kun asiakas antaa meille kotinsa avaimet. Arvostamme sitä suuresti. Myyntityö on kokonaisvaltaista; selvitämme muualta muuttaville asunnon ostajille työmahdollisuuksia, kouluasioita tai vaikkapa harrastuksia. Näin he pääsevät paremmin perille paikkakunnan asioista. Asiakkaamme tarvitsevat apua myös asuntojensa arvioinneissa ja vakuusasioissa, Raija kertoo.

Raahesta kotoisin olevalla ja vuodesta 1980 asti Reisjärvellä asuneella Raijalla on takanaan
monipuolinen opiskelu- ja työhistoria.

- Opiskelin Vaasassa kaupallista alaa pääaineena markkinointi. Lisäksi olen opiskellut erityispedagogiikkaa ja työskennellyt erityisluokanopettajana Reisjärvellä 15 vuotta. Haapajärvellä olin Marimekko-yrittäjänä toiset 15 vuotta, ja Marimekkoa rakastan edelleen. Euroneuvojan tutkinnon suoritin siinä vaiheessa, kun Suomi oli liittymässä EU:n jäseneksi. Kuorma-autokorttikin minulta tarvittaessa löytyy, nyt kiinteistönvälittäjänä lähes 10 vuotta toiminut Raija kertoo.

“Meillä on mukava olla töissä”

Lopetettuaan Marimekko-yrittäjänä Raija kulki vuoden verran Vaasassa hoitamassa kahta
lastenlastaan aina silloin, kun lastenhoitoavulle tuli tarvetta. Vaikka pienokaiset Leo ja Max
valloittivat mummin sydämen, Raija sanoo tunteneensa, että hän oli liian hyvä tyyppi jäämään
pois työelämästä. Niinpä hän tarttui tilaisuuteen, kun Asunto Björndahl haki myyntineuvottelijaa
Ylivieskan alueelle.

- Mukavat työkaverit kannustivat ja auttoivat opastusvaiheessa. Suoritin ensin kiinteistöedustajan tutkinnon, ja vähän myöhemmin hankin LKV-pätevyyden. Alallamme tulee koko ajan jotain uutta, ja meillä onkin säännöllisesti koulutusta. Sen ansiosta tunnemme lait ja asetukset, kiitos Terese, Kaj ja Jörn.

Raija työskentelee osana Ylivieskan tiimiä. Hänellä on paljon asiakkuuksia varsinkin
Suomenselän alueella, kuten Reisjärvellä, Haapajärvellä, Pihtiputaalla, Kivijärvellä, Kinnulassa
ja Lestijärvellä.

- Kunnille uudet asukkaat ovat todella tärkeitä, ja se on kunnalle juhlan paikka, kun paikkakunnalle muuttaa asumaan uusi perhe. Kaavoitus on tärkeä asia, jonka avulla kunnat voivat vaikuttaa vetovoimaansa. Kaavoituksen pitää olla niin väljää, että asukkailla on tilaa hengittää, ja tilaahan maaseutukunnissa riittää.

Toisaalta, yhdeksi suosikkikohteekseen Raija mainitsee Reisjärven Susisaaren. Siellä asukas tavoittaa keskieurooppalaisen tunnelman, kun luonto ja ympäristö yhdistyvät Keski-Euroopalle tyypilliseen tiheään mökkirakentamiseen, ja vastarannalla näkyy varsinkin iltaisin kylän elämää sykkivät valot.

”Olen aidosti ylpeä työstäni”

Kiinteistönvälittäjän työ on monipuolista. Liikkeelle lähdetään lyhyelläkin varoitusajalla, ja monien muiden alojen tavoin kiinteistövälittäjän ammatissakin erilainen dokumentointi on lisääntynyt. Perinteistä virka-aikaa ei ammatissa tunneta, ja tärkeintä on aina asiakkaan kohtaaminen. Kiinteistövälittäjä tekee kauppoja työkseen, mutta asiakkaalle kyse on ehkä ainutkertaisesta tapahtumasta hänen elämässään. Oman kodin osto ja myyminen ovat isoja ja tärkeitä asioita.

- Välillä tässä mennään 24/7-periaatteella. Risto-puolisoni tuki on tärkeä. Häneltä saan monenlaista apua ja kannustusta, ja silloin pystyn nauttimaan siitä mitä teen. Kun kotiasiat ovat kunnossa, hyvä tunnelma välittyy muillekin. Arvostan itseäni kiinteistönvälittäjänä, ja olen aidosti ylpeä työstäni ja ihmisten auttamisesta.

Toki Raijalle jää myös vapaa-aikaa. Hän sanoo olevansa esteetikko, joka suhtautuu intohimoisesti ruokaan, ruuanlaittoon ja kahviin.

- Rakastan mausteita, suomalaisia luomutuotteita, kasviksia, lampaanlihaa ja erinomaista kalaa, jota saa kalastajiltamme. Minusta on mukava kokeilla aina uusia reseptejä ja eri maiden reseptejä, keittokirjoja kerään ja käytän. Myös uiminen on minulle henkireikä, ja yleensä minulla on työmatkoilla uimavarusteet mukana. Oululaisen ystäväperheemme kanssa olemme vierailleet Savonlinnan Oopperajuhlilla joka kesä, siitä on tullut jo tapa.

- Reisjärvi on tullut viime aikoina monille tutuksi Muuta maalle-kampanjasta, ja täällähän on kaikki,
mitä ihminen tässä iässä tarvitsee. Kaunis luonto, riittävät palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Vain uimahalli puuttuu, mutta kesällä on järvet ja talvella järvissä avannot. Tervetuloa maalle!


KUKA

  • NIMI: Raija Kangas
  • IKÄ: Kaksi numeroa
  • TYÖ: Kiinteistönvälittäjä
  • KOULUTUS: Kaupallinen ja pedagoginen, KED ja LKV
  • PERHE: Puolisoni Risto, lapset Alma Sofia ja puolisonsa Heikki, heidän lapset Leo ja Max, Antti Eemeli ja puolisonsa Sonja, heidän koirat Pontus ja Rufus
  • HARRASTUKSET: Koti, ruoka, uiminen, elämäkertojen lukeminen, oopperoiden ja klassisen musiikin kuuntelu sekä Teemu Roivaisen ja Arttu Wiskarin musiikki.
  • MOTTO: Mitä ei osaa, sitä pitää harjoitella.

Linkit

Oletko myymässä?

Tiesitkö, että saat meidän avullamme paremman hinnan asunnostasi?
Soita 010 440 2600010 440 2600 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!