Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Rakkaudesta lajiin

Tee vuokrahakemus

Täytä vähintään nimesi sekä puhelinnumerosi ja/tai s-posti osoitteesi.


Hakijan tiedot

Suku- ja etunimet*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Nykyinen katuosoite
Postinro ja toimipaikka
Työ-/opiskelupaikka
Syntymäaika
Ammatti
Maksuhäiriöitä*
Ei Kyllä

Nykyisen vuokranantajan tiedot

Vuokranantajan nimi
Puhelinnumero

Asuntotoivomukset

Talotyyppi
Kerrostalo Rivi- tai paritalo Omakotitalo
Huoneistotyyppi
Yksiö Kaksio Kolmio Neliö
Kaupunki
Kaupunginosa
Muuttopäivä

Asunnon koko
m2 - m2
Asunnon vuokra
-
Muita toivomuksia

Oletko myymässä?
Pyydä nopeaa ja tarkkaa arviointia!

Oletko myymässä?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. Saat nopean ja tarkan arvioinnin.

Rakkaudesta lajiin

02.02.2021

Kiinteistönvälitys on moniulotteinen ala, joka vaatii jatkuvaa mielenkiintoa alaa sekä ihmisiä kohtaan. Kiinteistönvälittäjä Terese Aspfors on ehtinyt seurata ja olla mukana monen ihmisen suurimmassa päätöksenteossa.Kiinteistönvälitys on moniulotteinen ala, joka vaatii jatkuvaa mielenkiintoa alaa sekä ihmisiä kohtaan. Kiinteistönvälittäjä Terese Aspfors on ehtinyt seurata ja olla mukana monen ihmisen suurimmassa päätöksenteossa.

- Asuntokauppa on rakkauslaji. Jos ihastus tähän työhön haihtuu tai lakkaa, silloin on todella raskasta jatkaa, koska me ”elämme” tätä työtä. Siksi on tärkeää, että pysymme huippukunnossa sekä fyysisesti että mentaalisesti, Terese sanoo.

Hänen mukaansa jatkuvalla koulutuksella kipinä alaa kohtaan pysyy ja kaupat onnistuvat. Ihmisten ilo, kun asuntokauppa on viety onnistuneesti päätökseen, sitä tunnetta ei voita mikään!

Maalaistytöstä kiinteistönvälittäjäksi


Teresen vanhemmat syntyivät sota-aikana, ja he ovat aina eläneet säästeliäästi sekä asenteella, jonka mukaan tekemällä töitä näytät arvosi. Pienestä lähtien Terese sai olla kaikessa mukana ja oppia, miten kaikki toimii, jotta pystyy myöhemmin elättämään itsensä ilman toisten apua. Sittemmin hän sai seurata, kuinka siskot lensivät maailmalle ja kuinka hyvin he pärjäsivät. Tästä syystä Tereselle aukesi uusi maailma maaseudun ulkopuolella.

Millenniaalina Terese pääsi ja on pysynyt myös nykytekniikan vauhdissa mukana. Sitä ja kaupan alaa hän lähti opiskelemaan Kokkolan kauppaopistoon.

- TET-harjoittelujaksojen aikana pääsin tutustumaan Asunto Björndahlin toimintaan. Siitä se sitten lähti, Terese kertaa.

Hän sai ensin kesätyöpaikan vuokrapuolella. Myytyään vahingossa vuokra-asunnon, joka oli myös myytävänä, hän siirtyi osa-aikaisena myyntipuolelle opiskelujensa ohella.

- 15 vuoden aikana työtehtävieni painopiste on vaihdellut, mutta myynti ja kauppakirjojen laatiminen Jörn Sundströmin kanssa on aina ollut pääprioriteettina. Asunto Björndahlilla on töissä mahtavia ihmisiä, ja heidän työtään haluan ehdottomasti tukea. Toimin taustalla apuna, jolloin asiakkaille taataan, että välittäjät pystyvät täysin panostamaan asiakkaiden kohteiden myyntityöhön.

Ihminen edellä


- Ihmiselle, joka on kiinnostunut elämän kaikista osa-alueista, tämä on paras ala. LKV-tutkinnon suorittaneena voin sanoa, ettei opiskelu lopu tutkinnon jälkeen. Ammatillista osaamista täytyy ylläpitää sekä hioa kommunikointia. Tässä työssä olemme tekemisissä ihmisten kanssa, ja olemme ihmisinä kaikki erilaisia. Vaikka halu auttaa on suuri, pitää aina lukea tilanne ja se, miten siinä pystyy parhaiten auttamaan, Terese toteaa.

Hänen mukaansa oman kodin myyminen on täysin erilaista kun sijoitusasunnon myyminen. Asiakkaiden kohteiden lisäksi Terese on ostanut ja myynyt oman asuntonsa, ja vuosien varrella hänelle on kertynyt paljon kokemusta asuntosijoittamisesta.

Terese sanoo olevansa iloinen siitä, että niin useat ovat alkaneet kiinnostua asuntosijoittamisesta. Monella tavoitteena on taloudellinen riippumattomuus. Ostettuaan ensimmäisen sijoitusasuntonsa huomaa myös sen ilon, kun pystyy tarjoamaan jollekin kodin ja samalla auttaa yhteisöä kasvamaan.

KUKA?
  • • NIMI: Terese Aspfors
  • • IKÄ: 32 v.
  • • TYÖ: Kiinteistönvälittäjä LKV
  • • KOULUTUS: Merkonomi, LKV
  • • PERHE: Avopuoliso ja 2 koiraa
  • • HARRASTUKSET: Koiraurheilu, musiikki ja taide
  • • MOTTO: Don’t wish for it. Work for it. (Älä elää toivossa. Tee töitä sen eteen.)

Linkit

Oletko myymässä?

Tiesitkö, että saat meidän avullamme paremman hinnan asunnostasi?
Soita 010 440 2600010 440 2600 tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!