Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator En multitalang inom de sociala mediernas värld

Gör hyresansökan

Skriv Ditt namn och telefonnummer och / eller e-post adressen


Uppgifter om sökaren

För- och släktnamn*
Telefonnummer*
E-postadress*
Nuvarande gatuadress
Postnummer och bostadsort
Arbetsplats/ studieort
Födelsetid
Yrke
Betalningsanmärkningar*
Nej Ja

Uppgifter om nuvarande hyresvärd

Hyresvärdens namn
Telefonnummer

Önskemål om bostaden

Typ av hus
Våningshus Par- eller radhus Egnahemshus
Typ av lägenhet
Etta Tvåa Trea Fyra
Stad
Stadsdel
Flyttningsdatum

Bostadyta
m2 - m2
Hyra
-
Övriga önskemål

Tänker Du sälja?
Med vår hjälp får du mera!

Tänker Du sälja?

Lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!

En multitalang inom de sociala mediernas värld

25.05.2021

”Föräldrar: låt era barn sitta vid datorn. Mina föräldrar gjorde det och det är jag evigt tacksam för. Jag njuter av varje stund vid datorn och det har också gett mig ett yrke”, glädjer sig Victoria Björndahl, marknadsförings- och kommunikationsassistent på Asunto Björndahl.


Victoria minns hur hon redan i lågstadieåldern gjorde videor. Alltid då ett nytt program har kommit ut på marknaden har hon velat lära sig använda det så väl som möjligt. På datorn gör hon allt från fotografering till editering, annonser och reklam, bildbehandling och animationer. Som sin personliga bravur nämner hon att kilppa videor.
- Jag lär mig hela tiden nytt när jag jobbar med dessa program. Det känns motiverande och ger utrymme för kreativitet. Jag har också tidigare jobbat på en arbetsplats där arbetsdagarna gick åt till att bara stå på stället, och då jag kom hem märkte jag att jag inte hade lärt mig någonting och att det hade varit tråkigt. Nu är jag jätteivrig eftersom detta jobb verkligen är belönande.

Victoria började jobba som marknadsförings- och kommunikationsassistent hösten 2020. Även innan dess har hon jobbat för familjeföretaget bland annat som sommarjobbare och hyresmäklare. Victoria har också erfarenhet av att bedriva ett eget företag.


Det visuellas betydelse betonas allt mer

I bostadshandeln har de sociala mediernas och det visuellas betydelse ökat märkbart, och det uppstår exempelvis kontinuerligt nya teknologier och kanaler.
- Det är jätteviktigt att det finns någon i ett företag som koncentrerar sig på dessa saker. Annars finns det en risk för att företaget helt börjar släpa efter i utvecklingen. Speciellt viktigt i sociala medier är det att välja de rätta kanalerna. Därför följer jag med och analyserar noggrant vilka inlägg som fungerar och vilka som inte gör det.
- Det visuella är också viktigt. Exempelvis på Instagram fästs uppmärksamheten vid bilder av hög kvalitet. Därför har vi på Asunto Björndahl fotografer som hör till toppskiktet inom branschen som fotograferar våra kunders hem.

Då hängivna proffs jobbar kan arbetet se enklare ut än det faktiskt är.
- Det högklassiga slutresultatet föregås alltid av ett mångfacetterat jobb som består av allt från planering till att samla ihop material och behandla det. Själv får jag mycket hjälp och idéer av våra fotografer. Då jag jobbar för företaget ska resultatet förstås vara i enlighet med Asunto Björndahls varumärke och koncept.

Victoria berättar att hon trivs ypperligt i sitt jobb. Som arbetsplats är Asunto Björndahl avslappnad. Ingen flåsar i nacken utan man får verkligen fokusera på det kreativa.
- Hos oss följer vi med utvecklingen, vilket bland annat innebär att vi använder oss av de nyaste tekniska lösningarna och programmen. Personalen utbildas kontinuerligt, och alla jobbar passionerat och med äkta omtanke om kunderna.

Victoria är också bekant som en begåvad sångare med artistnamnet ”Vicci”. Karlebybon har ofta också producerat, mixat, filmat och editerat sina egna produktioner. Hon vill inte placera sig i någon viss genre eftersom hon utöver popmusiken också bemästrar bland annat opera, R'n'B och hårdrock.

Nuförtiden har hon ett team vid ett skivbolag i Helsingfors som hjälper henne med produktionerna. Som fortsättning på de engelskspråkiga låtarna kommer Victoria till näst att också göra musik på finska.
- Sången är mitt andra yrke, och förhoppningsvis får jag efter pandemin så snart som möjligt göra spelningar. Först har jag tänkt erövra Finland och efter det resten av världen, ler Victoria.


VEM?

NAMN: Victoria (Vicci) Björndahl
ÅLDER: 26
JOBB: Marknadsförings- och kommunikationsassistent, företagare, sångare
FAMILJ: Katterna Merlin och Severus samt hunden Vanije
HOBBYER: Att spela, måla och göra annat kreativt
MOTTO: Try to catch up motherf***er

Linkit

Tänker Du sälja?

Visste Du att Du med vår hjälp får mera för Din bostad!
Ring 010 440 2600010 440 2600 eller lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!