Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Drömyrke

Gör hyresansökan

Skriv Ditt namn och telefonnummer och / eller e-post adressen


Uppgifter om sökaren

För- och släktnamn*
Telefonnummer*
E-postadress*
Nuvarande gatuadress
Postnummer och bostadsort
Arbetsplats/ studieort
Födelsetid
Yrke
Betalningsanmärkningar*
Nej Ja

Uppgifter om nuvarande hyresvärd

Hyresvärdens namn
Telefonnummer

Önskemål om bostaden

Typ av hus
Våningshus Par- eller radhus Egnahemshus
Typ av lägenhet
Etta Tvåa Trea Fyra
Stad
Stadsdel
Flyttningsdatum

Bostadyta
m2 - m2
Hyra
-
Övriga önskemål

Tänker Du sälja?
Med vår hjälp får du mera!

Tänker Du sälja?

Lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!

Drömyrke

02.02.2021

Fastighetsbranschen innehåller många dimensioner, och kräver ett mångsidigt intresse för själva yrket och människor. Fastighetsmäklare Terese Aspfors minns alla bostadsaffärer som hon hunnit följa med under åren, de är ändå de största och minnesvärda beslut folk tar under sin livstid


Fastighetsbranschen innehåller många dimensioner, och kräver ett mångsidigt intresse för själva yrket och människor. Fastighetsmäklare Terese Aspfors minns alla bostadsaffärer som hon hunnit följa med under åren, de är ändå de största och minnesvärda beslut folk tar under sin livstid.
Fastighetsförmedling är ett drömyrke, och ifall man låter passionen för yrket sina, kan det vara tungt att fortsätta. För detta yrke är en ”livsstil”. Därför är det viktigt att vi hålls i toppform, både fysiskt och psykiskt. Med fortsatt skolning hålls ”glöden” för branschen uppe och bostadsavtalen rullar in. Ingenting ger mer glädje än kundens glädje, efter en lyckad bostadshandel.

FASTIGHETSFÖRMEDLARE FRÅN LANDET


Tereses föräldrar är födda efter kriget, som lämnat sina spår i form av sparsamhet och en ”det vi gör visar vad vi är värd” attityd. Från liten fick alla syskon, även Terese vara med och lära sig så mycket som möjligt, för att senare klara sig själv, utan någons hjälp. Längre fram fick Terese följa med hur bra syskonen klarade sig ute i världen. Detta öppnade ögonen för Terese till en helt ny värld, utanför landsbygden. Som millennial har Terese även fått följa med tekniken och i dess utveckling. Handelsbranschen och hur man utnyttjar tekniken i arbetet har Terese studerat vid Karleby Handelsläroverk, vars praktikperioder hon fördrev vid Asunto Björndahl genom att bekanta sig med bostadsbranschen. Därifrån startade hennes karriär, först som sommararbetare på hyresförmedlingssidan. Sedan när hon i misstag sålde en hyresbostad som även var till salu, fick hon fortsätta med försäljning på deltid under studierna. Under 15 år har arbetsuppgifterna varierat, men som största prioritet har det alltid varit försäljning och uppgörande av köpebrev i samarbete med Jörn Sundström. Asunto Björndahl har ett underbart team, som Terese vill stödja. Med hennes hjälp i bakgrunden, hinner förmedlaren koncentrera sig helt på försäljningen utav sina kunders objekt.

MÄNNISKAN FÖRST


Detta är branschen för den, som är intresserad av allt i livet. Med AFM-examen i fickan kan Terese lugnt säga att studierna inte slutar efter examen. Yrkeskompetensen bör upprätthållas samt mänskliga färdigheter och kommunikations kunskaper bör hela tiden slipas. I detta arbete är människan i rampljuset, och som människor är vi alla olika. När behovet att hjälpa någon annan är stort, bör man se tillfället an och vilken lösning som ger bästa resultat. Att sälja sitt eget hem är helt annorlunda än att sälja sin investeringsbostad. Förutom att Terese har sålt kunders objekt, har hon även köpt och sålt sitt eget hem, likaså ligger bostadsinvestering nära hennes hjärta. Terese är glad att så många har börjat visa intresse för bostadsinvestering. Allt fler strävar till att bli ekonomiskt oberoende, men när man köper sin första investeringsbostad så inser man även den glädjen, att erbjuda någon annan ett hem och samtidigt hjälper man samhället att växa.

VEM?

  • • NAMN: Terese Aspfors
  • • ÅLDER: 32 år
  • • ARBETE: Fastighetsmäklare AFM
  • • SKOLNING: Merkonom, AFM
  • • FAMILJ: Sambo och 2 hundar
  • • HOBBYN: Hundsport, musik och kultur
  • • MOTTO: Don’t wish for it. Work for it. (I stället för att bara önska. Arbeta för det.)

Linkit

Tänker Du sälja?

Visste Du att Du med vår hjälp får mera för Din bostad!
Ring 010 440 2600010 440 2600 eller lämna Dina kontaktuppgifter så tar Vi kontakt!